Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobki na serwie LCgeneric2

SzpiegPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć jak szybko odropac kase i szybko wbić lvl aktualnie mam 154 uzdro i nie mam kasy na dalszy etap gry.

Proszę o szybko odpowiedz!

THX!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/802610-tut-jak-efektywnie-grac-na-lcgn02/

Exp tak, jak masz opisane w poradniku. Na chwilę obecną nie potrzebujesz wielkich nakładów finansowych. Aczkolwiek, jeżeli mam być szczera to teraz bez doładowania cashu ciężko jest zarobić. Wszystkie wartościowe przedmioty, na których naprawdę był świetny zarobek teraz są warte grosze... Możesz spróbować z MC. 150 MC to około 3b? No nie wiem po ile teraz stoją. Ewentualnie możesz otwierać ACC - acc z ukrytymi opcjami i dobrymi opcjami widocznymi sprzedasz za 50b+. ;)

Opublikowano

Ja tu jeszcze jak grałem zarabiałem tak :

Robiłem postacie,najlepiej ze skillem AoE - obszar,tutaj latałem Tytanem,szedłem do Tomba i dropiłem LCGN Event Coin,gdy wychodziłem już z Tomba,to wtedy losowałem,czasami jakieś acc wpadło które można było sprzedać za dobrą sumkę ;p ale zostawiałem sobie,możesz także te event coiny sprzedawać,nie wiem ile teraz za nie dostaniesz bo już tu nie gram ( okradli konto ) ale gdy grałem to po 300-400kk schodziły :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ja tu jeszcze jak grałem zarabiałem tak :

Robiłem postacie,najlepiej ze skillem AoE - obszar,tutaj latałem Tytanem,szedłem do Tomba i dropiłem LCGN Event Coin,gdy wychodziłem już z Tomba,to wtedy losowałem,czasami jakieś acc wpadło które można było sprzedać za dobrą sumkę ;p ale zostawiałem sobie,możesz także te event coiny sprzedawać,nie wiem ile teraz za nie dostaniesz bo już tu nie gram ( okradli konto ) ale gdy grałem to po 300-400kk schodziły :)

Tak, to też jest sposób, ale dość monotonny, bo latanie i zbieranie tych LCGN Event Coin zajmuje dużo czasu.

Ale fakt faktem chodzą po około 400kk za sztukę, więc całkiem przyzwoicie można zarobić. ;-) A ACC radziłabym otwierać (to ACC od LCGN02 - za 150 perfektów) i może wyłapiesz coś dobrego to takim jednym acckiem się ustawisz na spory kawałek gry. Wiesz jak sprawdzać ukryte opcje w acckach? :x

Opublikowano

Kupujesz LSB, Gold Boostery i idziesz do ostatniej sali w Magradoom. Tam jest boss na 160 lvl, z lsb i gold boosterami dropi ok. 70-180kk golda. Przy okazji możesz wydropić dużo przydatnych itemków. Do tego możesz użyć pbi i expb i levelować. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

A właśnie! Dobrze, że Neoxyh wspomniał o bossie, bo zapomniałam Ci napisać. :v Jak już przelecisz przez Kapelę to zatrzymaj się na tym poziomie 165-170 i idź exp na bossa w Dratan - Tobido. Na LSB i Gold Boosterach z niego leci dużo kasy + troszkę itemków z IS. :)

Opublikowano

A właśnie! Dobrze, że Neoxyh wspomniał o bossie, bo zapomniałam Ci napisać. :v Jak już przelecisz przez Kapelę to zatrzymaj się na tym poziomie 165-170 i idź exp na bossa w Dratan - Tobido. Na LSB i Gold Boosterach z niego leci dużo kasy + troszkę itemków z IS. :)

Dla ścisłości, leci tyle samo, tylko ma inny lvl. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Lol, przecież na tym bossie siedzi ciągle 10-20 osób :P

Jak ja grałem to tam się bitwy gildyjne robiło o to, kto zostanie na spocie.

Zależy od pory dnia. Fakt, expi/dropi tam dużo osób, ale i tak mniej niż wcześniej.

Opublikowano

Jeśli chodzi o tego w Magradoom, to często jest tak, że są kanały, gdzie nie ma nikogo. Czasem się zdarzy, że ktoś jest. Ten drugi boss jest częściej odwiedzany.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...