Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać na Elsword KR!

Breejg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie mało wiemy, ale wiemy, że to nowa postać :D

Obrazek:

comingsoon.jpg

Da się rozczytać niektóre rzeczy np Creative albo Character . Obrazek znajdzecie na nexonie lub babelu.

Zdaję mi się, że to są słuchawki lub postać będzie miała związek z petem ( Reaper ) (Kosiarz)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłoby ciekawie, gdyby nowa postać używała muzyki (nie zdziwiłbym się, skoro i tak Elsword przypomina Grand Chase).

Nie wiem, jakieś instrumenty i ataki z nut xDD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja bym chciał aby to był Sieghart z grandchase ;_;

ale nieźle, założe się, że po wydaniu tej postaci bedzie The Transform dla Ary, Elesis i tej nowej postaci(jak wyjdą jej dwie klasy)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Czyżby znów dziewczyna (drugi cyborg?)? Wyczuwam dyskriminacje płci... Ledwo Elisis dali, bez 3 klasy (o Arze nie wspominając) to już kolejną dają.

Wywalą wszystkie pomysły w krótkim czasie, a później tylko na eventach będą ciągnąć.

Poczekam najpierw na to co wyjdzie mi na NA...

67qtMtN.png

Opublikowano

Przypuszczam, że będzie wyglądał jak Chung i wiele osób znów go pomyli z dziewczyną. xD

Add Kim - wysilili się nad jego imieniem...

67qtMtN.png

Opublikowano

Weapon - Headphones. To mówi samo za siebie, postać będzie posługiwać się muzyką i zapewne atakować nutami lub falami dzwiękowymi,

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Przyjrzyj się obrazkowi, widać na nich słuchawki i znaczek *off* :). Na dodatek napisy są dość nowoczesne więc szykuje się nam coś... Nowoczesnego :). Ja stawiam że będzie to coś związane z gadzetami lub muzyką ^^.

Dodam że podobno planowane jest nowe miasto które ma być zaawansowane technologicznie. Ale to tylko płotki.

Opublikowano

Przyjrzyj się obrazkowi, widać na nich słuchawki i znaczek *off* :). Na dodatek napisy są dość nowoczesne więc szykuje się nam coś... Nowoczesnego :). Ja stawiam że będzie to coś związane z gadzetami lub muzyką ^^.

Dodam że podobno planowane jest nowe miasto które ma być zaawansowane technologicznie. Ale to tylko płotki.

Ciekawie by to wyglądało :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeśli kiedyś dobije 60 level reną to zacznę nową postacią (mam 10 level więc raczej ta postać zdąży wyjść :P)

Opublikowano

Jeśli kiedyś dobije 60 level reną to zacznę nową postacią (mam 10 level więc raczej ta postać zdąży wyjść :P)

Nie zdąży, bo 60 lvl to kwestia ok. dwóch tygodni (tydzień, jeśli grasz długo), a ta postać nawet na KR nie wyszła ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wiem,ale nie mam czasu na granie intensywne,sporo gram tylko soboty i niedziele,bo na tygodniu wracam do domu około godziny 17,a tu obowiązki domowe,praca w dziale minecrafta,więc przy moim tempie trochę to zajmie,przez 2 tygodnie elswordem wbiłem tylko 18 level,przeszedłem teraz na rene bo to łuczniczka :P

Opublikowano

Dodam nową ciekawostkę. Boss raid z KR będzie mieć coś wspólnego z nowym miastem :). Tak prezentuje się boss raid, tak dla nie wiadomych - http://www.youtube.com/watch?v=zTyYedqnlEQ

Co do nowej postaci... Nie myślicie że zbyt szybko wprowadzają nowe postacie? Nie dali 3 jobu Arze i Elesis a tu już nowa postać.

Opublikowano

Oto nowy SS postaci. tumblr_mwyn167oTb1splxf6o1_1280.jpg

Jak już mówiłem, będzie miał bardzo dużo powiązania z technologią. Zaczynam wątpić w to, że będzie to cokolwiek związane z muzyką. I jak widać będzie to młody chłopak. Może szykuje się kolejny nazoid? Lub może ludzki odpowiednik Eve? Kto wie :).

Opublikowano

A skąd te potwierdzenie jeżeli mogę wiedzieć? Rozczytałaś koreański? Włamałaś się do KOG'u? Dopóki nie wyjdzie nikt NIC nie wie. Może być nawet dendrofilem i bić drzewem. Wszystko będzie wiadome jak już się pojawi.

Opublikowano

Wiesz jak się siedzi na forach o elsowordzie to się dużo wie ;]] i jest to potwierdzone info bo gościu pisał do KOG'u

Opublikowano

Hahahaha bo gościu pisał do KOG'u... I co? I zna koreański że do nich pisał? Sory ale nie wierzę w to. I też siedzę na forach elsword cały dzień :). Podaj źródło a uwierzę. Narazie wygląda to jak byś znała gościa który gada po koreańsku i napisał do koreańskiej firmy wydawniczej.

Opublikowano

Wierz lub nie ale potem żebyś się nie zdziwił jak będę mieć racje. Ja wiem co wiem a wy wiecie co wiecie xD

Opublikowano

Add kim będzie połączeniem hybrydy i czarnej magii. Tutaj mamy jego SS Break dlaczego kłamałeś w sprawie braku technologii? Jego umiejętności to czarna magia i technologia. 454px-B2D5Whs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...