Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bynajmniej darmowa, ogólnie dobra, lecz dało by się ją ograniczyć do mniejszej ilości plg.

Dzięki Dix'u, "lecz dało by się ją ograniczyć do mniejszej ilości plg." niech zgadne.... zaraz mi powiesz, że mam przywrócić skrypta i zastąpić większość skryptami.

Chętnie z niego skorzystam rozbuduj go jeszcze bardziej   :)

Tutaj jestem w "potrzasku", bo nie mam planów na aktualizacje (oprócz aktualizacji na nowe wersje MC).

jp8p35.jpg

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paczka słaba. Wątpię aby ktoś ją wykorzystał. Ewentualnie spolszczenia/poszczególne pluginy. Brakuje tu jakichś unikalnych pluginów.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano
Pliczki w miarę ok, ale nie rozumiem po co komu iConomy :) A ty @Trupioblady spamisz byle mieć więcej postów, więc się nie dziw, co minutę odpowiedź i często niewytłumaczona. @Topic, czy nie wystarczy EssentialsEco?

Paczka słaba. Wątpię aby ktoś ją wykorzystał. Ewentualnie spolszczenia/poszczególne pluginy. Brakuje tu jakichś unikalnych pluginów.
Gratulacje!Kiedyś już tu pisaleś.Pisane z tel.

jp8p35.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...