Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysłowe jednak brakuje mi pvp levels do całości :) Paczkę sprawdziłem i pograłem i jak mówiłem brakuje pvp levels

Niepotrzeba PvPLevels, tutaj jest lepszy plugin UltraPvP

jp8p35.jpg

Opublikowano

Senzo no to teraz tak;

Te PVPLevels to jakiś kit według mnie :D Trochę nie pasuje bo stoję sobie koło kogoś, nie dedam go a tu bum, dostaje LVL za to że padł koło mnie...

Może by tak zamienić AutoMessage na jakiś Skrypt ? Jest parę takich ;) Bo wiem.

PlugMan nwm czy się przyda (Ja nie widzę zastosowania)

I te ServerMotdManager też by się przydało wyrzucić

I poprawić te teksty typu Gracz został zabity przez Gracz i Miecz Gracza (Mowa tu o mieczu gracza)

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Senzo no to teraz tak;

Te PVPLevels to jakiś kit według mnie :D Trochę nie pasuje bo stoję sobie koło kogoś, nie dedam go a tu bum, dostaje LVL za to że padł koło mnie...

I poprawić te teksty typu Gracz został zabity przez Gracz i Miecz Gracza (Mowa tu o mieczu gracza)

Zastąpić auto msg? I to jeszcze plugin? Żeby skrypt zżerał więcej RAM'u? Bądźmy szczerzy, po co zastępować plugin jakimś marnym skryptem. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Senzo no to teraz tak;

Tak jak mówiłem... nie zmienię UltraPvP na PvPLevels. Polak potrafi!

Nad AutoMSG jeszcze pomyśle bo mam takie plany.

PlugMan pozwala na włączanie, wyłączanie, załadowanie oraz odładowanie pluginu kiedy chcemy.

O ile dobrze pamiętam to MOTDManager już jest. (SMM niczym się nie różni)

Poprawy będą oraz aktualizacje.

Zastąpić auto msg? I to jeszcze plugin? Żeby skrypt zżerał więcej RAM'u? Bądźmy szczerzy, po co zastępować plugin jakimś marnym skryptem.

Tak jak napisałem wyżej.

jp8p35.jpg

Opublikowano

Akurat skrypt jest lżejszy od Pluginu :) Po co plugin który ma z 500 linijek kodu skoro można zastąpić go na skrypt który ma pare linijek kodu ?

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Akurat skrypt jest lżejszy od Pluginu :) Po co plugin który ma z 500 linijek kodu skoro można zastąpić go na skrypt który ma pare linijek kodu ?

Porównaj sobie wagę skryptu, a pluginu. Oczywiście, że plg zajmuje mniej i ma mniej opcji. Po co zastępować plugin jakimś marnym skryptem. Plugin Skript jest przeznaczony na serwery max. 40 slotów, ponieważ na serwerze ze 100 slotami skrypty to samobójstwo 

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...