Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] -> < Serwer > : Jest ich sporo, oraz czy wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż prace nad serwerem League OF Minecraft nie wypaliły, mam pomysł na stworzenie serwera Castle (mam już prawie wszystko gotowe). Więc moje pytanie, to czy jest tych serwerów dużo w Polsce, bo ja znam osobiście dwa. Oraz czy z wieloma dodatkami będą się cieszyły popularnością?

Pozdrawiam i proszę o pomoc, Kondziu.

Opublikowano

W Polsce jest ponad 2 serwery z tą rozgrywką wymagania są proste: Serwer z fajnymi mapami, bez lagów i gram! Wypali jak najbardziej!

Opublikowano

Tryb dosyć pomysłowy, lecz są już 2 serwery. 1 premium, 2 no-premium. Wątpię żebyś się wybił. Tam te serwer, są bardzo popularne i znane. Nie chce Cię zniechęcać. Decyzja należy do Ciebie.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Żeby serwer się wyróżnił proponuje umieszczenie go na listach minecraft oraz na forum MPC, Bardzo dobrą decyzją było by zrobienie filmiku serwerowego na YouTube z dużą ilością tagów dzieki temu wszyscy znajdą twoj film oraz dostaną się do serwera

Opublikowano

Żeby serwer się wyróżnił proponuje umieszczenie go na listach minecraft oraz na forum MPC, Bardzo dobrą decyzją było by zrobienie filmiku serwerowego na YouTube z dużą ilością tagów dzieki temu wszyscy znajdą twoj film oraz dostaną się do serwera

Dzięki! Na pewno się przyda! BTW. Chcecie takiego serwera? :)

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł !

W Polsce jest bardzo bardzo mało takich serwerów.

Widzę, że masz 6 map... Super.

Pamiętaj, lepiej mieć 3 dobre, niż 6 tandetnych..

Na pewno zagram !

Opublikowano

Jejku, jejku, nie wiecie jak bardzo mnie motywuje. Tak, zaczynam tworzyć.

Posiadasz autorski plugin Castle?

Posiadam, skrypt, a nawet kilka skryptów do poprawnego działania skryptu Castle. :)

Opublikowano

Serwer napewno wypali :) Teraz w Polsce są 3 takowe serwery i są strasznie oblegane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...