Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] -> < Serwer > : Jest ich sporo, oraz czy wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna podrobka mojego servera.... czy wy nie mozecie wymyslic czego orginalnego ?

Ekhm, tak samo jak z PvP ich jest masa, ja mogę robić Castle, nikt mi nie zabroni.

Dzięki za wsparcie. :)

Opublikowano

Jeśli chcesz wypalić z serwerem minecraft to musisz spełniać te 3 najistotniejsze warunki:

- Musisz mieć czas

- Musisz mieć miejętności

- i kasę :D

W 1 miesiąc na pewno nie wybijesz się z serwerem, na to trzeba czasu, cierpliwości oraz dobrej reklamy.

Tak samo bez umiejętności oraz wiedzy nt. tworzenia serwerów nic nie wyjdzie.

Jeśli myślisz o tym poważnie polecam zakup jakiegoś dedyka na dłuższy okres.

Serwer castle? Z tego co wiem dużo ich nie ma, więc szanse na wybicie się wzrastają o 200%.

A tym bardziej, że to będzie polski serwer.

Życzę powodzenia,

i pamiętaj o jednym, lepiej wypuść dokończony serwer później niż niedokończony wcześniej. Przez to wiele serwerów straciło swoją szansę.

Opublikowano

Posłuchać,tym więcej tym lepiej ale! Musisz mieć bardzo dobrą reklame i najlepiej autorskie pluginy.

To jest moja opinia

Opublikowano

Kogo obchodzi jakie są pluginy na serwerze? Grunt to wygoda w grze na serwerze... o czym decyduje dopasowanie pluginów (w tym miejscu sie ocenia czy trzeba autorskich czy nie) i świadomość administracji w tym co robi :] a takie jest moje zdanie :]

hq302_dahaka4.png

Opublikowano

Na serwerze tego typu na pewno zagram, bo ostatnio jestem "napalony" na minecrafta, a szczerze to ostatnio nie mam na jakim serwerze grać.

Mam nadzieje, że szybko wystartuje ;)

Opublikowano

serwer dość pomysłowy aż dość jest ich mało myślę ze wypali z bardzo rożnych powodów jeden z nich jest 6 mapek 2 tylko widziałem 2 serwery w Polsce wiec moim zdaniem wypali.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Dobry pomysł, pewnie zagram ale pamiętaj o zapewnieniu dobrego hostingu żeby gra była płynna tym bardziej, że jest to taki tryb gry w którym lagi mocno psują rozgrywkę (zresztą jak wszędzie).

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...