Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Yasuo, nowy champion, ujawiony.

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem ulta no to bez takiego Alistara czy Vi nasze ulti jest useless.

Poczekajmy na champion spotlight i wtedy się zobaczy :>

Zdajesz sobie sprawę, żę on ma w skillsecie podrzucenie? Innymi słowy, podrzuca ADC, ult i możesz wypierdalać

1qQSmS3.png

Opublikowano

Fajny art postaci,fajne animacje z wyglądu na obrazkach,a skille też mi się podobają,pewnie będzie fajna postać ;)

Opublikowano

Każda nowa postać musi być silniejsza od reszty czempionów. Myślicie, że w jaki sposób zarabia riot?

Wypuszczają bohatera, który jest przesadzony (ludzie nie mają zazwyczaj odpowiedniej ilości punktów by go kupić za IP) a ludzie wydają swoje RP by pograć taka postacią.

Po tygodniu, lub dwóch postać dostanie nerfa bądź dwa, aby wyrównać ją z resztą bohaterów.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Od zawsze uwielbiałem samurajów <3 Ale imie Yauso dla samuraja? Tragedia... Może go kupie ale poczekam na filmik z jego skillami bo troszke nie zrozumiałe są dla mnie ;p

Opublikowano

Myślę że to będzie AD nadający się na mida, topa a może nawet na junglę czy supporta. Myślę że bardzo przyjemnie się nią będzie grało (Nie mylić z graniem przeciwko :D), jednakże uważam, że skin Kowboja jest gównem. Peace.

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

No jezeli skill W blokuje, to czy jest w stanie zablokowac ulta Lux ? :)

Druga sprawa: czy jezeli np w przeciwnej kha zix podskoczy (lub np ziggs) to czy mozna bedzie go zultowac ?

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

No jezeli skill W blokuje, to czy jest w stanie zablokowac ulta Lux ? :)

Druga sprawa: czy jezeli np w przeciwnej kha zix podskoczy (lub np ziggs) to czy mozna bedzie go zultowac ?

nie zablokuje, bo to nie pocisk :)

Wydaje mi się że musi być wyrzucony przez kogoś z twojej drużyny, ewentualnie baron.

"Yasuo teleportuje się do pobliskiego przeciwnika wyrzuconego w powietrze,"

E kha zixa to skok na odległość, a nie podrzut :)

Opublikowano

Postać wyjdzie dostanie po patchu nerfa i każdy o nim zapomni jak o niektórych champach...

Chociaż postać sama w sobie jest spoko, tylko ten kryt bardzo podejrzany będzie miał mocne early coś tak sądze.

Opublikowano

Grałem postacią na PBE i ta ściana nie za dużo da na midzie jak będzie się ciągle spamować skillami . Ultimate jest do kitu bo Q działa tak że trzeba 2 razy zadać obrażenia z Q a dopiero później puścić ładujące się tornado i dopiero można ulta puścić . Według mnie top/mid ale bardziej top .

Opublikowano

Będzie bezużyteczny na niższych dywizjach. Podrzuceniem dysponuje niewiele postaci i nikt nie pomyśli żeby podrzucić np. ADC, żeby mógł on zultować.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

bardzo fajny bohater już na niego kampie jak na mame gdy przyjdzie z sklepu

mam już na niego RP!

Opublikowano

Będzie bezużyteczny na niższych dywizjach. Podrzuceniem dysponuje niewiele postaci i nikt nie pomyśli żeby podrzucić np. ADC, żeby mógł on zultować.

Czytaj dokładnie . Yasuo może sam podrzucić z Q tylko musi go użyc 2 razy i ma cos w stylu janny Q .

Dzięki tobie usiwadomiłem sobie że chłopak który ogląda MyLittlePony to nie chłopak tylko jakas rozkojarzona blondynka . Choć masz to 5 k postów obraże cię teraz bo nie toleruje gejów . Idź ubierz rurki i wal konia przed tym shitem

Opublikowano

Czytaj dokładnie . Yasuo może sam podrzucić z Q tylko musi go użyc 2 razy i ma cos w stylu janny Q .

Dzięki tobie usiwadomiłem sobie że chłopak który ogląda MyLittlePony to nie chłopak tylko jakas rozkojarzona blondynka . Choć masz to 5 k postów obraże cię teraz bo nie toleruje gejów . Idź ubierz rurki i wal konia przed tym shitem

Odpierdol się od My Little Pony... Dzięki temu postowi udowodniłeś że jesteś pro gimbusem.

@topic: Super postać. Kryty a'la Tryndamere, E jak podobne jak Q Mastera. + Ciekawa mechanika gry i manaless. Postać zdecydowanie na mida. Myślę że top też w miarę ogarnie.

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

@up

Sorry ale kto oglada my little pony ? Gimbaza ktora oglada polskich zjebow na youtube...

@topic

Gralem nim na PBE to calkiem nizle sie nim gra. Kosa + ostrze i 60% na kryta juz mamy. Najlepiej na 6 tylko podrzucic i od razu ultowac. Czekam na ta postac :)

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Nerf po dwoch tygodniach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...