Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]º••Eagle-Craft••º[50 slotów][1.6.4][WojnyGildii][No-Premium][Cząsteczka Hardcoru][PVP][ItemShop]

VirusVX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też wezme udział :)

nick:Przemekhh

Mam nadzieje że nie spieprzycie serwera w poszukiwaniu hajsu ^.^

Jak można wiedziec jaki wiek adminow? ;d

60023_13_01_12_8_48_19_3.jpg
Opublikowano

Będzie sklep na spawn ? Typu że można kupić skórę, tnt, a sprzedawać diaxy, żelazo itp ?

Tak , będzie taki sklep. Będzie również ItemShop.

Też wezme udział :)

nick:Przemekhh

Mam nadzieje że nie spieprzycie serwera w poszukiwaniu hajsu ^.^

Jak można wiedziec jaki wiek adminow? ;d

Nie , hajsu nie szukamy , znaczy przyda się na rozwój serwera. Ale serwer opłacony jest na 2 miesiące.A na opłacanie mamy.

Wiek Adminów

14-16 :) . Ale zapewniam ,że ogarnięta administracja.

Opublikowano

Mam nadzieję, ponieważ zamierzam zagościć z ekipą na dłużej. To dobrze że będzie taki sklep, a jak wygląda sprawa dropu ?

Najlepiej aby tnt rozwalało obsydian za 3-4 razem ;)

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

Mam nadzieję, ponieważ zamierzam zagościć z ekipą na dłużej. To dobrze że będzie taki sklep, a jak wygląda sprawa dropu ?

Najlepiej aby tnt rozwalało obsydian za 3-4 razem ;)

Cieszymy się z tego bardzo , że masz zamiar zostać z nami na dłużej :). Sprawa Dropu:

Diament :0,5%

Zelazo: 0,7%

Złoto:1%

Emeraldy 1,2%

TNT (To dodatkowo dodaliśmy na pewnie czas) - 2% //////////////////////////////////////////// Jeżeli macie jakieś niepewności lub uważacie , że drop jest za mały , za duży piszcie ! postaramy sięto zmienić! :)

Opublikowano

Cieszymy się z tego bardzo , że masz zamiar zostać z nami na dłużej :). Sprawa Dropu:

Diament :0,5%

Zelazo: 0,7%

Złoto:1%

Emeraldy 1,2%

TNT (To dodatkowo dodaliśmy na pewnie czas) - 2% //////////////////////////////////////////// Jeżeli macie jakieś niepewności lub uważacie , że drop jest za mały , za duży piszcie ! postaramy sięto zmienić! :)

TNT = 2 % ? Za łatwo, w ogóle nie powinno być, skoro ma być do kupienia na spawn, jeżeli już ma dropić to 0.3 %, diamenty polecam podnieść do 0,6 % ;)

graphic.png

Opublikowano

TNT = 2 % ? Za łatwo, w ogóle nie powinno być, skoro ma być do kupienia na spawn, jeżeli już ma dropić to 0.3 %, diamenty polecam podnieść do 0,6 % ;)

Dobrze zmienimy. TNT=0.2% , I niech będzie diamenty 0,6% :) !

Opublikowano

No trudno , wystarczą chęci, kolejne pytania:

Co będzie można kupić na spawnie, jak zarabiać oraz kiedy zostanie wylosowany vip ?

graphic.png

Opublikowano

No trudno , wystarczą chęci, kolejne pytania:

Co będzie można kupić na spawnie, jak zarabiać oraz kiedy zostanie wylosowany vip ?

Jeszcze to będziemy dodawać myślę , że może skóre , tnt i takie różne rzeczy. Vip zostanie wylsowany o 19.00 na start serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...