Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Spis] Moje skrypty zrobione w pluginie Skript

CubeWorld

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super skrypt (Event++) lecz napisałeś Spis, to jeżeli masz w temacie Spis, musisz dodać minimum 2 skrypty, to jest jeden, ale bardzo dobry, użyłem go na moim serwerze.

Pozdrawiam, Kondziu.

Opublikowano

Super skrypt (Event++) lecz napisałeś Spis, to jeżeli masz w temacie Spis, musisz dodać minimum 2 skrypty, to jest jeden, ale bardzo dobry, użyłem go na moim serwerze.

Pozdrawiam, Kondziu.

Spis ponieważ dopiero zaczynam pisać je, a potem ciężko nazwe byłoby zmienić.

Nie ogarniam tego skryptu, po co on

Jest on przydatny gdy posiadasz na serwerze plugin Skript.

Opublikowano

1 skrypt to nie spis. Co do tego "Event'u", to kod nie za długi, mógłbyś go trochę rozbudować, ponieważ można dodać więcej opcji. Rozbuduj list oraz "ogarnij" estetykę.

1394047278-U990178.png

Opublikowano
Witaj CubeWorld,

Za skryptami nie przepadam, jak wiele innych osób, ponieważ każdy ogarnięty choć trochę w sprawach Javy, ogólnego Bukkit API potwierdzi, że skrypty są bardziej zasobożerne niż zwykłe, dobrze napisane wtyczki, dodatkowo mają bardzo mały zasób możliwości w porównaniu do Javy.

Tak czy inaczej skrypt napisany poprawnie, przynajmniej z mojej perspektywy, bo nigdy się w to nie mieszałem poważniej.

Dużo funkcji, obszerne możliwości jak na skrypt, jest okej. ;)

Pozdrawiam,

Marcin.

1385044265-U1050392.png

| #hacker | #coder | #webmaster | #random |

Masz pytanie do mnie? Potrzebujesz szybkiej pomocy? NAPISZ DO MNIE! :-)

KONTAKT : > KLIK! <

Opublikowano

Dodany OrtPlus :)

Dzięki wszystkim za miłe komenty :D

1 skrypt to nie spis. Co do tego "Event'u", to kod nie za długi, mógłbyś go trochę rozbudować, ponieważ można dodać więcej opcji. Rozbuduj list oraz "ogarnij" estetykę.

Nie rozumiem co ci się nie podoba, jak dla mnie to ładnie wygląda a do eventu nie będę pchał zbędnych rzeczy, ktoś będzie chciał to sobie przerobi.

Opublikowano

Bardzo rozbudowane skrypty są dobrze skonfigurowane i dobrze napisane. Temat nie przemawia do mnie, że to właśnie one są dobre. Dodaj jakąś grafike, więcej kolorków i powinno być OK .

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Skrypty najgorsza rzecz świata nauczcie się pluginy pisać..

Skrypt - lagujące gówno.

Nie mam zamiaru się nawet wypowiadac.. -_-

@topic OrtPlus, świetne, już nie będzie na serwerze dzieci, piszących, np: "kturzy, wruc".. Polecam. :)

Opublikowano

@up Pisze skrypty które na pewno nie tylko mi się przydadzą, bo np ja potrzebowałem eventy na swój serwer, lub poprawianie ortografii, na razie nie mam pomysłu co mogło by umilić prace nad serwerem ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oba skrypty sprawdzają się ładnie . W OrtPlus jedyne wady to warningi ,które można zignorować i brak permissji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...