Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Spis] Moje skrypty zrobione w pluginie Skript

CubeWorld

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mógłbyś zrobić aby tylko wyznaczony villager tak atakował? bo jak gracz sobie znajdzie wioske a tam vilalgerzy i po kliknięciu cancle event.

Opublikowano

tzn jak atakował? jakiś villager tutaj atakuje?

Znaczy chodzi o to że gracz nie może atakować wszystkich villagerów jakie istnieją ( damage, cancle event ) możesz zrobić aby tylko tego zespawnowanego nie mogli atakować? Zrobić też byś mógł też skrypt taki jak plugin FakeMobs że możesz ustawić moba nikt nie może bić i ma nazwe, myśle że to też będzie fajne jak na spawnie będzie sobie kurczak z nazwą Jarosław stał.

Opublikowano

Kod VillagerTeleport+ został zmodyfikowany :) Co do tego kurczaka, to jest zbyt proste i można napisać w 1min to :) szkoda zawalać tematu. Macie jakieś pomysły na skrypty? piszcie :)

Opublikowano

Co do skrzynki villagera to wystarczy slowness 8, bo na jakimś poziomie zwalniania się buguje i przyśpiesza zamiast zwalniać i dziwię się, że oni stoją. Możesz edytować skrypt na logowanie tzn. zmianę hasła, aby zrobić zmienną dla gracza np. {changepassword.%player%} = false, które zmienia się na true przy rejestracji, wtedy może zmienić swoje hasło i zrobić komendę dla admina żeby mógł wszystkim zmieniać hasła i dla gracza, żeby tylko sobie mógł je zmieniać

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

MarcinPSP, istnieją serwery postawione tylko na skryptach :) WorldGuarda nawet nie będę potrzebował bo robie paczke pvp, jeżeli nawet to istnieją skrypty na claimy które można edytować. WorldEdita w skrypcie mam, 50% komend z essentiala mam. permissionsex można w loopach zrobić jeśli się umie, nocheata może na wszystko nie zrobisz, ale po to jest admin by sprawdzał. nie ośmieszaj się. pa

olekn, tak wiem że mogę, nie zmieniłem linku z kodem.. a prawidłowy kod był podany pod linkiem.

zaraz poprawie kod na enchanter+

Opublikowano

MarcinPSP, istnieją serwery postawione tylko na skryptach :) WorldGuarda nawet nie będę potrzebował bo robie paczke pvp, jeżeli nawet to istnieją skrypty na claimy które można edytować. WorldEdita w skrypcie mam, 50% komend z essentiala mam. permissionsex można w loopach zrobić jeśli się umie, nocheata może na wszystko nie zrobisz, ale po to jest admin by sprawdzał. nie ośmieszaj się. pa

olekn, tak wiem że mogę, nie zmieniłem linku z kodem.. a prawidłowy kod był podany pod linkiem.

zaraz poprawie kod na enchanter+

Zgodzę się z Cube, w tym "gównie" da się praktycznie zrobić wszystkie pluginy na serwer typu PvP, tylko że trzeba trochę posiedzieć nad takim serwerem oraz być ogarniętą osobą która umie pisać skrypty w Skript.

Opublikowano

Dodano skrypt Essentialo+

69 odpowiedź, przypadeg? :]

@edit

Dodano nowe permissie to tabliczek oraz zostały dodane 3 nowe tabliczki [weather] [time] [heal]

Dodałem również komende /spawnmob

@edit

Dodano nową tabliczke [gamemode]

@edit

Dodano teleportujący compass oraz komende /jump

Opublikowano

@ref

@edit

Dodano możliwość zmiany wiadomości wchodzenia/wychodzenia, coś jak hidestream

@edit

dodano komende afk :)

@down

Nie długo będzie on poprawiony, ponieważ ma buga, gdy event automatycznie się kończy to nie teleportuje graczy spowrotem :c

Opublikowano

Uwaga! nie długo wystawie paczke serwerową która będzie miała wszystko w skrypcie. Jak narazie 20% prac nad nią ukończyłem

jak narazie paczka włącza się w 4-7 sekund. minus ładowanie świata.

HAHAHAHAHHA, dojebałeś. W tym gównie, zrobisz całą paczkę ? WG, WE, Nocheatplus, Essentials, PermissionsEx ? ^^

Śmieszny jesteś.

Oj, Ty jesteś śmieszny, bo skript to może ma swoje minusy, ale i ma plusy, gównem nie można tego nazwać, bo zapewne nie napisałbyś takiego pluginu jak autor skriptu :)

Co do zaznaczania terenu, praw dla gracza, czy anycheata to jest możliwe. Zobacz sobie forum skript'a i jakie są tam skrpty :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Wiem że są takie skrypty :) ale wolałbym sam coś napisać i wiedzieć co do czego służy niż używać skryptu kogoś innego :) zrobiłem skrypt do zaznaczania ale nie wiem jak go przypisać do zmiennej? ciekawe.. Fajnie jest pogłówkować w skrypcie :) może kiedyś coś większego napisze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...