Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Spis] Moje skrypty zrobione w pluginie Skript

CubeWorld

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne Skrypty Godne podziwu czekam na twoja paczke z samymi Skryptami jak Postepy ?

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Jak na razie idzie dobrze, próbuje przerobić world edit i zrobić z niego world guarda.. przynajmniej żeby zabezpieczał teren. mam nadzieje że mi wyjdzie ;3

Opublikowano

@Up a da sie zrobic tak zeby nikt nie mogl niczego niszczyc tylko jak ma gm ?

Opublikowano

Może i essentials zapisuje graczy -,- ale i tak większość serwerów tego nie używa więc ogarnij się.

Opublikowano

Wiem że serwery używają essentiala głąbie ale nie używają plików graczy które się w nim znajdują -,-

Opublikowano

Cube World nie chce mi sie zabardzo pisac nowego tematu wiec moze ty bys napisal pod tym postem skrypt ze

Wszystkie bloki mozna niszczyc tylko jak ma sie GM

NA Survivalu nie da sie nic niszczyc

Dam ci Like

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale mi ten Enchanter+ nie działa. Co do skryptów to powiem, że są ciekawe najbardziej podoba mi się ten od ortografii.

Opublikowano

@Dodano nowy skrypt ! GuildClaim ! Naprawdę przydatny.. Jeśli znajdziecie jakieś błędy proszę szybko o poinformowanie mnie :) Skrypt do wieczora się pewnie rozwinie ponieważ będę go powoli kończył ale uważam że już można go używać.

@edit

Dodano jakieś 150 linijek eventów do GuildClaim

Dodano 2 nowe komendy wyrzuć oraz lider, na razie są one zepsute. nie wiem dlaczego nie działają, postaram się z tym coś zrobić.

@edit

Poprawiono błąd w eventach. Skrypt GuildClaim.

@edit

Naprawiono 2 komendy, wyrzuć oraz lider :)

dodano nową komende /gildia sprawdz #Gdy jesteśmy na claimie gildi możemy sprawdzić jakich gildia ma członków/lidera oraz nazwe gildi

@edit

Dodano komende /gildia autoclaim

@Informacyjnie

W najbliższych dniach dodam

*maxymalną ilość claimów na gildie.

*osoby chat gildijny możliwe że czaty ally oraz enemy.

Opublikowano

@Poprawiony enchanter.

@down autoclaimer bardzo łatwo można zrobić.. reszte komend tak samo bo kod nie jest trudny.. początek był tylko trudny :) próbuje ogarnąć komendy gildia lider i gildia wyrzuc.. coś się buguje .. :c

Opublikowano

skrypty może nie są jakieś długie ale niektóre są bardzo przydatne i są wydajniejsze od pluginów które by miały dłuższy kod, widzę, że powstał plugin na gildie który działa na zasadzie factions no szkoda ale może doczekam się rozwoju tego skryptu to formy autoclaima na pare chunków na raz. Leci + za prace i chęć do robienia takich skryptów

@edit

nie wiem czemu tyle loopów dałeś, niektóre elementy można było napisać krócej ale dobra nie będę wnikał

Opublikowano

Naprawdę ciekawie rozwijający się temat. Skrypty są nawet dopracowane. Czekam na więcej opcji w skrypcie na gildie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...