Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 14k funds?T

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co polecacie kupić za 14 tysięcy funds? Miałem na oku magazyn z dodatkami ale nie wiem czy jakiś pakiecik nie byłby lepszy :D Gram mechanikiem i mam już kupiony pakiet z PP-19

Proszę o porady.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Polecam natty, masz tam dobry pistolet, dodatki sobie zmiksujesz i włożysz do broni z którą będzie ci się lepiej grało, ewentualnie zrób sobie kolejną postać (np. szturmowca) i tam kup pakiet

Opublikowano

Polecam natty, masz tam dobry pistolet, dodatki sobie zmiksujesz i włożysz do broni z którą będzie ci się lepiej grało, ewentualnie zrób sobie kolejną postać (np. szturmowca) i tam kup pakiet

Ale czy opłaca się kupić ten zestaw dla pistoletu, kolby i magazynku? Mam cały zestaw Harkel razem z lufą predator oraz MP5

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

No to nie wiem sam zdecyduj jeżeli masz harkel to wg mnie się nie opłaca

To co polecasz? Może jakiś pakiet na inne postacie? Mam snajpera na drugim slocie postaci ale nie do końca umiem nim grać :D Assault ma jakieś fajne pakiety?

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Nic nie mam. Dopiero co go stworzyłem (wykupiłem dodatkowe pole na postać) i nie wiem jaki pakiet na początek wybrać.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Polecam pakiet Kreftdjur poniewaz ma zajebiste dodatki i oczywiscie m4 oraz Rexa ktory z 10m jak walniesz heda zabijasz za jednym strzalem! :)

Chociaz ten pakiet z XM8 tez nie jest zly :p

Ale wez z M4 :)

Chyba ze chcesz miec odrazu M145(celownik) to bierz P.Spolecznosci , tam masz abakana (po 2 kule wali) pro dodatki ,ale bedziesz latal z m9 xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

No ja z pred,vip,nem nie mam odrzutu w górę. Kwestia dodatkow, bo l85 też już nie jest op.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...