Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pakiet społeczności na szturma (M145)

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2xUp Fn Mini Para to mozesz sobie osobno kupi bo jest na malym poziomie i nie jest droga ;)

Pakiet:

-Iar lub M249 lub RPK-74

-Viper

-Precyzyjna

-Stabka

-Red Dot lub M145 pustynny (ale z nim cena rosnie)

Nawet jak ten pakiet bylby za 15-20tysiecy Funds kupie go :)

Piteraskwiat.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xUp Fn Mini Para to mozesz sobie osobno kupi bo jest na malym poziomie i nie jest droga ;)

Pakiet:

-Iar lub M249 lub RPK-74

-Viper

-Precyzyjna

-Stabka

-Red Dot lub M145 pustynny (ale z nim cena rosnie)

Nawet jak ten pakiet bylby za 15-20tysiecy Funds kupie go :)

Mam to wszystko i powiem Ci, że jakieś pro elo to to nie jest. Z iarem na dalekie nie pograsz, bo dmg jak z PMu. Sawka nieco większy, ale nadal nie jest to to samo co Qbb czy mg36. Sawka i iar ze stabką latają na lewo, na prawo, na wszystkie strony. Jedynie rpk z mechanicznym, od biedy stabką, viperami i precką do 100m jest ok. Do iara i sawki nemesis jest dobry, ale do m145 znowu nie warto jej używać, gdyż obniża dmg.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Aktualnie na medyka nie ma dobrych broni (są tylko lepsze). Na pewno Precka, Nemeska, Vipery albo Piranha i M145 Broń nie wiem jaka. Dla każdego lepsza jest inna. Ja bym wybrał M240B. Jeśli wolisz lepszą szybkostrzelność, ale dmg niższe o 1-3 to sawke. Ewentualnie, aby dorównać innym pakietom, to double slota na 30 dni i do tego wszystkiego RPK na mechanicznym.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Qbb dalej jest w grze najlepszą bronią potem idzie jakoś fn mini para z l86a2 tyle,że l86a2 to już inny deseń poza tym i tak takiej broni nie dadzą.

A te bronie Iar lub M249 lub RPK-74 to przecież bronie shitowe nie warte zachodu,ale jak wy tam chcecie...

Poza tym skoro ma być to pakiet społecznościowy to niech to będzie broń na poziomie jak to otrzymał szturm wraz m145,a nie jakieś ścierwa.

Według mnie najlepszym kandydatem broni do pakietu to fn mini para lub qbb z m145.

Opublikowano

To się możesz przejechać. Nwm na co szturmowi m145 na <100m, skoro ma on szturmowac czyli nie kampic jak pipa, bo gówno da teamowi. Abakan dobry, tylko muszą być szybkie palce. Ale xm8 i tak jest pro, m4 ma większy rozrzut, przez co trudno trafić nieraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...