Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pakiet społeczności na szturma (M145)

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radzę kolby przetestować dokładnie,bo niby nemezis oberwało,a taktyczna dużo zyskała,ale jeśli wsadzę do Qbb taktyczną to tragedia(owszem jeszcze przed nerfem broni taktyczna była jak ulał)także dziś się zdziwiłem,bo jak się okazało nemezis jednak np.w qbb najlepiej się spisuje.

Opublikowano

Kupiłem Panowie po wielu problemach z kupnem paysafecard, dostania tego w ciurze jakiej mieszkam i nie będę żałować napewno ;) Jest bardziej Op niż famas przed nerfem.. :) Pierwsza runda, weszedłem w 1/3 rundy i już niezły killstreak :) W drugiej rundzie na początku 10 osób zabiłem, ale nie mam SS bo pierwszego jeszce nie zapisałem. No i w tym drugim, dwóch zabiłem z m443 elite :) Do szturmowca już nic nie potrzebuje, jestem spełniony, zamierzam tylko może na innej broni te dodatki zainstalować :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/596x335q90/208/u64x.png

Opublikowano

Na tym koncie możesz spotkać mojego 12 letniego brata który nie umie grać a po drugie to sam nie jestem pro player mimo to takie staty nam najczęściej że k/d z rundy wychodzi 5 minimum

Ps.rozumiem że wnioskujesz to po wizycie na moim profilu ?

Opublikowano

Nie znam Twojego profilu poprostu w temacie co się "chwali" statami wstawiałeś kiedyś staty i to co się rzuciło mi w oczy to ok było dużo killi ale i też deatchó też. Ja nie jestem pro, poprostu chciałem pokazać, że opłaca się kupic ten pakiet i fajnie sie gra :) Ja miałem i dodatki i broń, kupiłem pakiet dla m145, w życiu bym nie wylosował. Hmm mam teraz małe pytanie, z jaką bronią się jeszcze fajnie gra z tą lunetą(an mi się nie podoba :/ nie ma duszy...) a i jakie dodatki dla an najlepsze :)

Opublikowano

I tak gówno dadzą na medyka. Ja to chce iarke, pred,vip,stabilka, reddot i nosferatu za 15k

Opublikowano

I tak gówno dadzą na medyka. Ja to chce iarke, pred,vip,stabilka, reddot i nosferatu za 15k

A mimo tego chcesz iar-a,a to niezbyt dobra broń...to już lepiej jak by za to dali fn mini pare oO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...