Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pakiet społeczności na szturma (M145)

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pakiet społeczności a w nim:

-An-94Abakan

-Magazynki Viper

-Kolba stabilizująca

-Lufa Precyzyjna

-[[[[[[M145]]]]]]

CENA:15799Funds (ok.40zł SMS-ami)

Powodzenia na zakupach życzy EA :)

Piteraskwiat.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NO CHYBA KOGOŚ URWA JEGO MAĆ PO*EBAŁO...

Dla snajpera wybrali największe GÓWNO jakie mogli dać, a SZTURM jak zwykle ma OP zestaw.

PIER*OLE nie gram, tyle na temat...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Mam wszystko oprócz kolby

A medyk dostał ?

Jak dostanie to wtedy dam znać :)

Na razie nie ma...może być jak w przypadku Szturma , ankieta jaki chcą dać pakiet xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Mnie to już też zaczyna wqurwiać,bo tylko szturm i szturm wszystko pchają pod jedną postać tak być nie powinno jak już coś robią to nich traktują wszystkich na równo.

Opublikowano

Hhahahahah co to w ogóle jest! Nigdy bym czegoś takiego nie kupił. Nigdy nie zagram szturmowcem, po prostu nigdy!

Te dodatki mozesz dac do innych broni np aek. Jak dla mnie abakan to shit bo seriami daje, dzwiek lipny i wszyscy sie nim zachwycaja nie wiem dlaczego
Opublikowano

Nosz ********** ***** mać, serio!? Napieprzają w tego szturma... A medyk dostanie po paru tygodniach jakieś dziadostwo. Zapewne dziś wejdę do gry to co drugi wróg to będzie z Abakanem i M145 -.- Też jak najszybciej muszę kupić mw2 lub bo 1 lub 2, bo mam nerwy jak tylko szturm dostaje najlepsze.

Opublikowano

Abakan jest dobry, nawet bardzo. Ja tego nie kupię ze względu na cenę i niepotrzebne mi m145. Ale dla Viperów i precki. Dajcie mi na mechanika pakiet chociażby z p2000, dodatkowymi, zbliżeniowa i wyważoną, ale z m145 nawet za 20.000 funds, to kupię bez namyślania... Normalnie już 37 losowań i nawet na 1 dzień do cholery nie wylosowałem!!! Cieszę się z tych 7k bandaży, ale no bez przesady!!!

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@GrajTeraz

No niestety ja i wielu moich znajomych tak szczerze to grają tylko jedną klasą postaci.

Bo jakby nie było lepiej według mnie zrobić jedną klasę postaci,a porządną bynajmniej z takim zamiarem,że później nic nie wydawać na fundsy,a jakby nie było ogarnąć 4 klasy tu i tam coś kupić to trzeba tak szczerze wydać tych fundsów na start na kolejne klasy postaci to tylko taki mały przykład mógłbym tak wymieniać dalej....

Opublikowano

Hm jeśli te pakiety wydadzą na inne klasy to skoro są one niby społeczności to i medyk i reszta powinny mieć dobre bo przecież kto będzie głosował żeby dali do sklepu pakiet z jakimiś dupnymi dodatkami

LOL

Opublikowano

Ja pograłem 2 godzinki i jeszcze nikogo nie widziałem z abakanem, (oprócz siebie, nie kupowałem pakietu, bo mam wszystko oprócz kolby i m145 mam pustynny, a poza tym to nawet jak bym nic z niego nie miał to itak bym nie kupił bo za drogi, np ja dodatki mam z kreftdjura- 8000funds, abakana za credyty, i m145 za 3 razem - 3000 funds :D)

A u medyka chciał bym pakiet z rpk :D

Opublikowano

Wiecie, najgorsze jest to że teraz L85, AEK i inne mają mniejszy odrzut z taktyczną niż z nemezisem.

Ze stabilizującą nie wiem ale pewnie efekt jest jeszcze lepszy

Opublikowano

He he, dobrze obstawiałem cenę, ok 15k.

Kupione dla M145 :)

Hhahahahah co to w ogóle jest! Nigdy bym czegoś takiego nie kupił. Nigdy nie zagram szturmowcem, po prostu nigdy!

Zdecyduj się...

Opublikowano

Zdecyduj się jah, najpierw mówisz że nigdy nie zrobisz snipera, bo bulldrop, a robisz.

Opublikowano

A zmiany z nerffa byffa kolb już weszły?

Zmiany weszły dzisiaj :P

• Feature]: Attachments have been rebalanced.
  • [bug Fix]: The “Medic Box” ability now increases in power correctly per training point invested.
  • [bug Fix]: The “Tactical Threat Awareness” ability now displays name tags the correct amount of time per training point invested.
  • [bug Fix]: Corrected the placement of the Iron Sight on the L86A2 LMG.
  • [bug Fix]: The MTAR-21 doesn’t clip with the players view when moving backwards any more.
  • [bug Fix]: When walking with the 93R pistol in third-person view, the player’s hand no longer goes through the front grip.
  • [bug Fix]: When switching to the G3A4 and M16A2, the player should no longer see through the weapons stock.
  • [bug Fix]: When reloading the Elite Scattergun, the players thumb should no longer pass through the barrel in third-person view.
  • [bug Fix]: When zooming in and out with the QBB-95, the players hand should no longer twitch.
  • [bug Fix]: The secondary seat gun on the US attack helicopter now has the correct cool down when out of ammo.
  • [bug Fix]: Smoke grenades in Dragon Valley has their lighting corrected.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...