Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Losowanie gier od TSOL'a ;-)

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ziomeczki. :-)

Z tej strony Ernest. Mam parę kluczy do rozdania i postanawiam zorganizować małe losowanie gier. Do wygrania będą produkcje na platformę Origin: Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box. Produkcje przygotowałem specjalnie dla tych, którzy nie korzystają z Humble Bundle. Dzięki temu losowaniu, będą mogli zdobyć owe produkcje całkowicie za darmo. Wystarczy, że temat zdobędzie 100 odpowiedzi, spośród których automat random.org wylosuje osobę, która dostanie całkowicie za darmo oba klucze do gier. Odpowiedź może być różnorodna, nie ma znaczenia, wystarczy wpisać: biorę udział i już jesteś typowany w losowaniu! Zbieramy 100 odpowiedzi i zaczynamy losowanko!

Pozdrawiam,

TenStylOdLajka.

//Zgoda od administracji została udzielona~Dektored

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chętnie :)

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

Opublikowano

Witam ziomeczki. :-)

Z tej strony Ernest. Mam parę kluczy do rozdania i postanawiam zorganizować małe losowanie gier. Do wygrania będą produkcje na platformę Origin: Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box. Produkcje przygotowałem specjalnie dla tych, którzy nie korzystają z Humble Bundle. Dzięki temu losowaniu, będą mogli zdobyć owe produkcje całkowicie za darmo. Wystarczy, że temat zdobędzie 100 odpowiedzi, spośród których automat random.org wylosuje osobę, która dostanie całkowicie za darmo oba klucze do gier. Odpowiedź może być różnorodna, nie ma znaczenia, wystarczy wpisać: biorę udział i już jesteś typowany w losowaniu! Zbieramy 100 odpowiedzi i zaczynamy losowanko!

Pozdrawiam,

TenStylOdLajka.

//Zgoda od administracji została udzielona~Dektored

Mogłeś umieścić w Single Player bo MMO to to nie są, xD

Biorę cały czas i udział też. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...