Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt polskiej ElWiki.

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę się pośpieszyłeś, bo nawet nie skończyliśmy połowy wiki.

Dlatego też publikuję ją w celu znalezienia pomocy.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Mogę się przyłączyć. Już o tym myślałem, a więc pomogę ;) Ale niestety nie wiem za bardzo jak to stworzyć. Np. Chcę napisać o EM, ale jak? Można prosić o trochę pomocy? Nie wiem też jak edytować nazwy. NP mamy po angielsku - Chcę zmienić na Polski. Kiedy edytuję, to nic się nie da z tym zrobić.

Opublikowano

Mogę pomóc :). Dobrze znam angielski, więc przetłumaczenie na pl to nic ^^. I w elsword też gram sporo więc... :D

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Ktoś coś tam porozwalał. Praca na marne... Wchodzę pewnego dnia a tu cały przetłumaczony artykuł jest po angielsku. O bosh. Nie umiecie to się za to nie bierzcie. Teraz jest tylko więcej roboty.

Opublikowano

Ja się jeszcze za to nie brałem, ponieważ mam aktualnie do roboty napisy do anime. Więc nie do mnie z tym :P. Albo ktoś zrobił to celowo?

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Dodam, że niespolszczone Characters do końca to moja sprawka, bo zedytowałem liste pod PL. Zaraz to naprawię.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...