Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zniesienie granicy postów w publikacjach serwera

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, jestem tutaj z propozycją by znieść limit wymaganych postów do napisania prezentacji serwerów w dziale Metin2.

Moim uzasadnieniem jest to, że gdy nowy serwer powstaje, to twórcy serwera robią nowe konto z nickiem - nazwą serwera, więc muszą wbić 30 postów aby taką prezentację wstawić do tegoż działu, a teraz o procesie zdobywania ich ...

Najczęściej spam w pogaduszkach, bezsensowne wypowiedzi, byleby zdobyć tą dolną granicę postów. Więc więcej syfu zrobią niż pożytku.

Przykład

http://www.mpcforum.pl/user/1048844-deroxpl/

Jestem za zniesieniem tego ograniczenia.

Opublikowano

Ograniczenie zostało wprowadzone i tak pozostanie. A większość tych kont z nazwami serwerów to multi konta użytkowników, więc szybko dostaną perma. Dodatkowo za spam dostają %, tak więc ograniczenie działa poprawnie.

Jak napisałem wyżej ograniczenie RACZEJ zostanie.

Opublikowano

Nie.

Konta z nazwami serwerów to multikonta co zalicza sie do permamentnego bana.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nie po to zostało to wprowadzone, aby teraz znosić.

Ograniczenie pełni bardzo istotną funkcję w całych publikacjach ;)

Nie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hey, jestem tutaj z propozycją by znieść limit wymaganych postów do napisania prezentacji serwerów w dziale Metin2.

Moim uzasadnieniem jest to, że gdy nowy serwer powstaje, to twórcy serwera robią nowe konto z nickiem - nazwą serwera, więc muszą wbić 30 postów aby taką prezentację wstawić do tegoż działu, a teraz o procesie zdobywania ich ...

Najczęściej spam w pogaduszkach, bezsensowne wypowiedzi, byleby zdobyć tą dolną granicę postów. Więc więcej syfu zrobią niż pożytku.

Przykład

http://www.mpcforum.pl/user/1048844-deroxpl/

Jestem za zniesieniem tego ograniczenia.

Nope

Już ja sobie wyobrażam co tam by się działo...

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jestem na nie, a nawet jeżeli można by było to dajcie to od 200 postów. W tedy może się już skończy ten spam publikacjami serwera itd.

Pisanie publikacji powinno być tylko dla minimum ProUserów. Czemu? Spójrzcie na dział publikacji minecraft, aż padaczki można dostać od przybieranych tematów. Tego się nie da ogarnąć - nie wszyscy zgłaszają jak ktoś złamie tam regulamin, ponieważ tam to jest codzienność. Istna "Stajnia Augiasza" (żeby gorzej nie powiedzieć)...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dzięki podwyższeniu szczebla do ProUsera rozwiąże się także problem kolegi który napisał ten temat - nikomu nie będzie się chciało tyle postów nabijać.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

No to lepiej robić burdel w klikunastu miejscach niż w jednym dziale... Niedługo zacznie się sprzedawanie "wyfarmionych" kont, lol.

Opublikowano

Zostało wprowadzone nie bez powodu i mam nadzieję, że nie zostanie zniesione.

Nie.

No to lepiej robić burdel w klikunastu miejscach niż w jednym dziale... Niedługo zacznie się sprzedawanie "wyfarmionych" kont, lol.

W Metinie i tak jest mega 'burdel' jak to ująłeś także większego nie potrzeba, a w innych działach z pojedynczymi osobnikami moderatorzy sobie poradzą ;)
sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Admin Cienia
Opublikowano

Ograniczenie zostało wprowadzone w konkretnym celu, niech więc zostanie.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Są tego + i -.

Minusy to spam w innych subforach reklamami, oraz postami typu 'fajne', co przeważnie kończy się banem :D

Plusy to brak spamu, nie ma czegoś takiego, że użytkownik wchodzi, zostawia reklamę i Good bay 4 ever.

Publikacje powinny być od 500 postów, ale pisanie opinii o serverze już od 0.

(500 to przesada, ale tutaj przynajmniej ktoś się napracuje by zareklamować).

JESTEM NA NIE Z TYM POMYSŁEM.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie. W ogóle to ograniczenie jest jeszcze za małe moim zdaniem. Gdyby nie było go w ogóle zrobiłby się spam nie do ogarnięcia.

Opublikowano

Z tymi wymaganiami od 500 postów to przesadzacie. Ma powstać dobry serwer, a tutaj takie ograniczenia. Nie zostanie opublikowany, nikt na nim nie zagra.

Forum ma być przyjazne.

Co do limitu postów, to jest dobrze. Jak będzie pomagać - da radę, jeśli zamierza spamować - dostanie bana.

Nie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Długo moderowałem dział Minecraft i się w nim udzielałem. Widziałem, co się działo, gdy nie było wymaganej liczby 50 postów.

Tak samo by było w Metinie. Musimy być jakieś ograniczenie. Nie przejdzie, nie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...