Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1mln..

Gość Gozdzik4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol zagrałem bitwe loltraktorem i zarobiłem 6666 milionuw ale ss nie dam bo bendziecie mi zazdroszczic bardzo ;dddddd

marny troll

shoob.png

Opublikowano

lol zagrałem bitwe loltraktorem i zarobiłem 6666 milionuw ale ss nie dam bo bendziecie mi zazdroszczic bardzo ;dddddd

marny troll

Mistrzu dam ss jak wrócę i za ten post co dodałeś warn proszę jak dodam ss bo to był nie potrzebny post...a 1mln, a 6666 to różnica totalna więc to napewno nikt nie uwierzy..

Opublikowano

Kurwa jungens zamiast warnować za użycie ironii zamykaj debilne troll tematy.

//jaki ty w ogóle możesz dać ss, beka.

shoob.png

Opublikowano

A jakich ty się spodziewasz statystyk przy 2k Bitew dopiero ???

Dodam fotke po pracy..dodam edita..

Zakładamy że (prawie) każdy na pierwszym koncie nie ma najlepszych statystyk ponieważ uczy się grać przez pierwszych ~5k bitew. Ty sprzedałeś swoje za 1200zł(przynajmniej tak się chwaliłeś) to na koncie powinieneś mieć staty wyjebane w kosmos, czyt. WN7 +1700

Za to ty masz WN7 ~700 nie wspominając już o T34 na którym masz 938DMG na bitwę przy 1303 przyjętych na siebie

Ps. 2 bitwy, staty leprze od twoich

http://wotlabs.net/eu/player/WRTH3_Commander

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

z 4k dmg + win + przeżycie to na jadzi 8.8 wyciągam 250k

Raczej tyle to na minus wychodzisz bo przy twoich statach to cyba na goldzie jedziesz bo jadzia ma 203 peny co nie starcza żeby na auto aimie w czołgi walić i sie przebijać.

To dziecko pewnie nawet nie ma żadnego premium tanka ;) Po 2 pisałem że to dziecko nie wyciągnie 100k bo ktoś wyżej napisał, że mu się cyferki pomyliły.

Skończ z tym trollem, tera pewnie w paincie cyferki kopiujesz żebyś miał ten "miljon miljonuf" za 1 bitwe

Pewnie nie da żadenego ss bo jest tylko trollem proponuje zamknać temat.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Raczej tyle to na minus wychodzisz bo przy twoich statach to cyba na goldzie jedziesz bo jadzia ma 203 peny co nie starcza żeby na auto aimie w czołgi walić i sie przebijać.

Tak kurwa, to jest Troll a modek nie ma zamiaru nic z tym zrobić.

A po co używać autoaima? lol, z jego celnością i prędkością autoaim nie jest potrzebny.

Autoaim jest do skautów na karuzeli/skupieniu się na jeździe.

shoob.png

Opublikowano

Za takie coś powinieneś marny bachorze warna dostać jesteś tak śmieszny że aż szkoda gadać. Jak jesteś taki kozak to podaj swój nick z wota to zobaczymy dzieciaczku.

Tak kurwa, to jest Troll a modek nie ma zamiaru nic z tym zrobić.

A po co używać autoaima? lol, z jego celnością i prędkością autoaim nie jest potrzebny.

Autoaim jest do skautów na karuzeli/skupieniu się na jeździe.

Ja Troll? spójrz na siebie bocie: http://www.noobmeter.com/player/eu/olek222/501464609/ a nie porównujesz je z moimi statami http://www.noobmeter.com/player/eu/szejk/500306174/

Mod Proszę o warn'a dla tych dwóch botów.

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...