Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1mln..

Gość Gozdzik4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej..grałem sobie T34 i zarobiłem 17 tyś bo słabo poszło Arta na hita :D, ale przed bitwą miałem 500tyś..bitwa się skonczyła i mam 1,500,000 kredytów za to 1mln? ??

Opublikowano

ciężko mi to skomentować bo nie rozumiem, tzn dostałeś 1mln ? ja osobiście 100 bitew z premium na T34 i max 30k doświadczenia i 500k+ misja 250k chyba pomyliłeś kwoty co?

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie musicie wierzyć chciałem się dowiedzieć za co dostałem;p bo miałem 500tyś srebra..po bitwie miałem 1.500.000 ;p

Opublikowano

Dziś znowu dostałem :DDDD mam 2,500.000 oko o co chodzi bo nie ogarniam ? Jakieś błędy w grze...raczej nie bo kupiłem..ulepszenia do T34 itp..

Opublikowano

Nick w wocie na Priv..jutro pewnie znowu dostanę to dam SS :D, ale bajer serio...jak coś nowe konto mam bo stare poszło za 1,200zł;p
Na aktualnym mam T34,Lowe,IS-6,IS-3,T-43,Hummel..jutro dam SS, ale spoko fajnie ! :D

Nick: iSeeGhostXs

Opublikowano

Niewiem jak inni ale wątpie żeby ci za jedną bitwe nabiło 1mln hajsu . Zapewne pomyliłeś cyferki hehh ;)

Niby ma 100k zarobić? Trol jeb... na bank nie jest wstanie nawet t34 tyle zarobić.

Daj se spokój z tym trollem i tak Ci nikt nie wierzy...

Opublikowano

Marny troll 1/10

Już po przeczytaniu pierwszych "zdań" to stwierdziłem .

Na przyszłosc jak chcesz być dobrym trollem to poponuje skill w photosopie i dobre gadane :D .

Pozdro do zawodowca ;)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jutro ss dam i zobaczymy kto potem będzie marnym trolem;)..jeszcze wam ślina do dupy będzie ciekła ;-)

Opublikowano

Niby ma 100k zarobić? Trol jeb... na bank nie jest wstanie nawet t34 tyle zarobić.

Daj se spokój z tym trollem i tak Ci nikt nie wierzy...

Z premium, 4k dmg można spokojnie wyciągnąć ok ~130k na T34

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

z 4k dmg + win + przeżycie to na jadzi 8.8 wyciągam 250k

To dziecko pewnie nawet nie ma żadnego premium tanka ;) Po 2 pisałem że to dziecko nie wyciągnie 100k bo ktoś wyżej napisał, że mu się cyferki pomyliły.

Skończ z tym trollem, tera pewnie w paincie cyferki kopiujesz żebyś miał ten "miljon miljonuf" za 1 bitwe

Opublikowano

z 4k dmg + win + przeżycie to na jadzi 8.8 wyciągam 250k

Bardzo bym chciał zobaczyć taką bitwe, jak masz jakąś powtórkę z tego to wstaw na http://wotreplays.com/

Ten Pan ma czołgi premium ale patrząc na statystyki z danych czołgów i ogólne to jakoś nie chce mi się wierzyć że pierwsze konto sprzedał za 1200zł.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Bardzo bym chciał zobaczyć taką bitwe, jak masz jakąś powtórkę z tego to wstaw na http://wotreplays.com/

Ten Pan ma czołgi premium ale patrząc na statystyki z danych czołgów i ogólne to jakoś nie chce mi się wierzyć że pierwsze konto sprzedał za 1200zł.

Tu też mu się 0 dodało

Opublikowano

A jakich ty się spodziewasz statystyk przy 2k Bitew dopiero ???
Dodam fotke po pracy..dodam edita..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...