Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, launcher jest 32 bitowy a mam 64 bitową jave. Skąd ja to wiem? Nie dość że wiele błędów a nimi są:

Jak pierwszy raz to ściągnąłeś to po prostu to wkurza stoi, stoi i stoi po ileś procentach! Nawet ja i mój brat mieliśmy to!

A drugi? To jest dla 32 bitowych(Mój brat i ja mamy 64 bitowe systemy) nie dość że Minecraft mi nie włącza a mam dobry komputer z 6GB ramu!(Mój brat 8)

Mój brat nawet ma dobry komputer, i zrobił lepszy launcher co wykrywał ile się ma bitów czy 16, 32 lub 64... Nie umiecie robić po prostu launcherów...

Ogarnijcie najpierw launcher a potem róbcie serwer, jednym słowem - DNO!

Opublikowano

Powiem tak, launcher jest 32 bitowy a mam 64 bitową jave. Skąd ja to wiem? Nie dość że wiele błędów a nimi są:

Jak pierwszy raz to ściągnąłeś to po prostu to wkurza stoi, stoi i stoi po ileś procentach! Nawet ja i mój brat mieliśmy to!

A drugi? To jest dla 32 bitowych(Mój brat i ja mamy 64 bitowe systemy) nie dość że Minecraft mi nie włącza a mam dobry komputer z 6GB ramu!(Mój brat 8)

Mój brat nawet ma dobry komputer, i zrobił lepszy launcher co wykrywał ile się ma bitów czy 16, 32 lub 64... Nie umiecie robić po prostu launcherów...

ty tylko masz taki problem !

jezeli twój bart umie robić lepsze launchery niech podeśle mi swój launcher podpięty pod naszą paczke zobaczymy czy będzie lepszy po drugie codziennie mamy około 25 graczy nikt sie nie skarżył że ma problem z java ty masz jedynie taki problem więc zapraszam na ts'a:178.217.190.233:6300 porozmawiamy sobię na spokojnie gdyż takie odpisywanie sobie nie ma sensu

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Launcher dziala na 32 jak i na 64 bitowych systemach. Z wyjatkiem win. XP.

Launcher nie dziala tylko jezeli masz JAVE 6.

: mam dobry komputer z 6GB ramu!

Nie wiesz nawet ile masz ram?!

Launcher wolno CI pobiera? - Zainwestuj w szybsze łacze.

Po 2-gie Miales problem z pobieraniem dlatego, ze byla wczoraj przeprowadzana aktualizacja.

A po co CI wykrywanie ile kto ma bitowy system? Launcher jest przystosowany dla 32 jak i 64 bitowego.

System 16 bitowy ? Launcher dziala Ci na Win95?98? ^^

@2UP

Jako 12-sto latek duzo wiesz? ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer znakomity, dobrze się gra, paczka starannie złożna a wszelkie bugi wyeliminowane. Poprostu cud miód i maliny. Zassysajcie launchera i wbijajcie na serwer; )

Pozdrawiam Dymot0.

Opublikowano

A więc, żałuje, że napisałem tak dobrą opinie o nich. Serwer to jakaś dziecinada. Maszyna tak słaba że nie mieści się to w głowie, lagi występujące na serwerze są okropne. Administracja jest nieodpowiedzialna i chyba nawet sama nie wie za co się bierze. Nie potrafią nawet napisać prostego regulaminu na serwerze TeamSpeak, na którym zostałem permamamentnie zbanowany za przedsionek w nick [Admin]. Smieszne, no ale okej. Dziś gdy wszedłem na serwer zastałem zniknięcie wszystkich maszyn, me system etc. oraz wszystkie skrzynki zostały zniszczone. Dziwne ponieważ był tam cuobid i jest to niemożliwe to zrobienia chyba, że zrobił to Administrator. Także ostrzegam wszystkich graczy przed tym serwerem, jeżeli chcecie Sobie normalnie pograć ze znajomymi to na pewno nie na tym serwerze.

Pozdrawiam Dymot0

...

Opublikowano

lipa, grałem normalnie ktoś chciał mi dać windmilla czymś na mnie kliknął i od tego momentu nie mogę wbić na serwer bo cały czas mi crashuje -.-

Opublikowano

@UP

Jezeli masz Lancher XP to wcisnij pobierz paczke.

A jesli grasz normalnym to wyslij mi plik %appdata%/TK/.minecraft/ ForgeModLoader-client-0.log

1390144171-U592769.png

Opublikowano

i nadal nic, jeszcze kilka dni temu pojawiało się to co parę dni a teraz ledwo się zaloguje zrobię krok i tyle. pokombinuje coś z optifine. być może to jego wina bo "Rendering screen" :/

Opublikowano

Ile będzie trwała taka zmiana maszyny. Z niecierpliwością czekam na możliwość gry po powrocie ze szkoły;) (Wracam, a tutaj serw off;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

XXX WYWALCIE TO.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@up post napisany z zemsty za bana za kopiowanie itemów przy dwóch patrzących na niego adminach. Myślę że to wszystko wyjaśnia.

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

A więc przejdę do szczegółów.

Na serwerze panuje jeden wielki zapierdol, przez jednego k****na, "4Get4Up", typ nie umie naprawić prostego buga z silnikami, dzięki któremu można klonować itemki, jak?

stawiasz silnik, wkładasz do niego item, rozwalasz silnik, i gotowe :)

Wielki cwaniak, a nie umie ogarnąć jednego typa, który wk****a pół serwera.

- Dzisiejszy przyklad akcji:

Dostałem bana za klonowanie, po czym dogadałem się z administracją, odbanowali mnie, i oddałem im itemy.

Po jakims czasie, owy nędznik, mowa tu o "damin14", zaczął obrażać mnie od bugerów itp.

Zdenerwowało mnie to, napisałem mu cos w stylu "Zamknij morde"

I dostałem muta, mimo, iż on obraził mnie, ew. ja go tez, więc powinnismy we dwóch dostać muta, a dał go tylko mnie. Kto? P******nięty 4get :).

Krótka relacja na temat 4geta:

- Jest to osobnik, który robi największe zamieszanie na serwerze, denerwuje większosc serwera i to nie pierwszy raz, znam go z jego nie jednego serwera, na innych serwerach również robił taki przypał.

Tak, obrażałem 4geta kilkukrotnie po jego akcjach.

Dzisiejsza 2 akcja:

4get kazał mi wbić na Ts'a, no to ja mówię ok.

Zaczął cwaniakować, wyzywać mnie, itp.

Zaprosił do tego nawet swojego kolegę, "damin14",

I to ma być admin? Z układami? Który boi się graczy? Buahahahaha.. Pozdrawiam.

4get, następny raz jak będziesz przeklinać, to przeklinaj, jak mamy w domu nie ma, bo jak mówiles tak cicho z mikrofonem pod morda to cie nawet nie zrozumiałem.

serwer?:

Nie polecam serwera wogóle.

Zbyt dużo bugów.

Maszyna niby taka kozacka, a przy 20 osobach lagi.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...