Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Launcher strasznie brzydki, jeśli moglibyście to poprawić byłbym zadowolony, zjawie się napewno. :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Jest optifine lub można dodać samemu ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@up

Optifine jest

@topic

Jak mniemam, wy kiedyś robiliście Nanocraft, jak będzie chociaż podobna atmosfera to chętnie zagram

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Można normalnie teraz pograć przez launcher na singlu ? Jak nie to ja mam problem naciskam start i nic.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@ up

Wczoraj byl maly update powinno dzialac co do singla to dziala

Spokojnie adx musze troche sie tym pobawic i bedzie ladny

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

No szkoda, po kliknięciu start gra się po prostu nie uruchamia, paczka ściągnięta, jave nawet ręcznie próbowałem wybrać...

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

No szkoda, po kliknięciu start gra się po prostu nie uruchamia, paczka ściągnięta, jave nawet ręcznie próbowałem wybrać...

Ja przeniosłem all mody na własny launcher i zobaczyłem w logach errory od Opti Fine. Radzę skasować ten co jest w folderze mods i ściągnąć na nowo :3

Opublikowano

Fajne mody są dobrane, więc na pewno zagram! Już launcher zasysam :P

@Edit

Mój kolega ma problem. Gdy próbuje wejść crashuje mu minecraft'a. Macie jakieś pomysły co ma zrobic?

1384358313-U695412.png

Opublikowano

@topic

Został dodany Launcher obsługujący windows xp :-)

oraz serdecznie zapraszam na event organizowany przezemnie #4Get4Up Jutro 2013-11-20 o godzinie około 17 // Niestety event został odwołany gdyz jeden z naszych administratorów który miał dokładny plan tego eventu poprostu nie ma prądu :P za to za niedługo będzie konkurs

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Serwer naprawdę porządny. Nie trzeba mieć kompa z kosmosu żeby zagrać :D

wystarczy tylko 2-3 gb ramu oraz troszke lepszy procesor co bądz bardziej ważniejszym elementem jest procesor bo np na dwu wątkowym procku o 2 ghz bd miał max 30 fps na takim samym przy 3ghz około 40 i ciągle mówimy że masz 3 gb ram i odpalasz na 1 gb ram :P

Niestety event został odwołany gdyz jeden z naszych administratorów który miał dokładny plan tego eventu poprostu nie ma prądu :P za to za niedługo będzie konkurs

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...