Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka z własnym zdjęciem za 1$!

AdamQQGracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik przedstawi wam jak kupić podkładkę pod myszkę z własnym zdjęciem za 0.99$ :) Osobiście kupiłem dwie podkładki i muszę przyznać, że są bardzo dobrej jakości (bez promocji kosztują 6$). Więc... zaczynamy :) :

1. Wejdź na stronę Artscow i załóż konto: 

http://www.artscow.com/

v5fzoi.jpg

Myślę, że z rejestracją przez Facebooka sobie poradzicie, więc jej nie pokażę.

Od góry wpisujemy:

Nasz email,

Nasze imię,

Nasze hasło,

Jeszcze raz nasze hasło,

Możemy odznaczyć ptaszek, wtedy nie będą przychodziły nam reklamy na maila

I na końcu przepisujemy litery i cyfry z obrazka.

Klikamy "Join now"

Potwierdzamy email przez link który dostaliśmy w wiadomości i wchodzimy w ten link: 

http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160

Klikamy "Create it!" i dodajemy obrazek który będzie widniał na naszej podkładce, możemy dodać napis/jakiś element lub tło. Możemy wszystko dopasować klikając na podkładce i przeciągając wybrany element. Następnie klikamy "Add to cart". Gdy przeniesie nas do naszego koszyka klikamy "Process to checkout". 

W miejscu zaznaczonym strzałką kopiujemy ten kod: Z099PLAY2KKAC (bez tego kodu podkładka będzie kosztowała 5,99$)(Jest to kod dla mojego konta, więc u mnie nie działa) i klikamy "Apply". Następnie wpisujemy swoje dane. W miejscu "Payment method" wybieramy czym chcemy zapłacić, mamy do wyboru kartę kredytową lub Paypal.

Następnie klikamy "Continue" i przeniesie nas do płatności, tam już powinniście sobie poradzić.

0,99$ jest całym kosztem - nie płacicie za przesyłkę !! Przesyłka doszła do mnie w 9 dni!!

Najlepiej używać zdjęcia w wysokiej jakości !!

Opublikowano

Stare, niestety.

btw. podkładka jest 'gruba', czyli nie liczyć na jakąś wysokiej jakości(ale w sumie na allegro z gier/anime właśnie takie sprzedają).

//strona działa, więc można śmiało kupować ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie podkładka jest zajebista. Jak najbardziej polecam. Mi nie przeszkadza że jest gruba ;). Dla mnie to +

2ivh0ly.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak za 3zł to podkładka bardzo dobra do mnie (rzeszów) doszła w ok. 9 dni od złożenia 

zamówienia także zapraszam do kupowania bo warto ( za tą cenę )

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzucają paczke do skrzynki czy kurier? Ile gdzieś idzie przysyłka?

Do skrzynki wrzucają, ~1-3tyg(chociaż mają czas do 4/6tyg)

Opublikowano

We have shipped your order! 

Tzn. że już doleciało czy jest u mnie w miejscowości?

@ no spoko dostałem po 16 dniach. Przesyłka z hong kongu. miła w dotyku dobrze wykonana. idealna grubość jak dla mnie. takie podkładki można kupić w polsce za 20-30zł. 

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, ekhem.

______

Razer xD

______

http://www.artscow.com/Create/AjaxDesign.aspx?DesignId=139670426

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Mam i polecam. Jakość jest bardzo dobra, czas dla mnie nie grał roli, ale warto było czekać. Super cena, polecam!

Opublikowano

Ej a to normalne że podczas tworzenia mój obrazek był zamazany?

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

• 1 rok później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza.

Powód: Temat niezgodny z regulaminem. 

Jeśli uważasz, że ten temat nie powinien się znaleźć w koszu, bądź jesteś jego autorem i chciałbyś go zaktualizować skontaktuj się z moderatorem lokalnym działu Elektronika. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...