Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Jak powinien grać medyk w BF Play4Free?

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by cały team mógł się że sobą porozumiewać głosowo to można by się bawić w zagrywki typu każdy medyk do czego innego itd.

Też i prawda,ale po większej mierze można dostrzeć samemu po zachowaniu jak i obserwowaniu innych co się dzieje w danej chwili.

Opublikowano

@EMHA to że ktoś ma słabe stary na medyku nie znaczy że źle gra, może po prostu stara się grać zespołowo i za priorytet stawia sobie leczenie i podnoszenie a nie jak najlepsze k/d

Opublikowano

Co do komunikatora to tylko TS bo wbudowany w gre to kto by wytrzymal wrzask i krzyki , bluzgi xD

Tak ze ustalenia to tylko treningi/mecze lub gra na zamknietym servie a gra z (przepraszam za slowo) z bydlem to samowolka .

Takie rzeczy tylko na polskich serwerach :D Wolę serwery bez ts, bo kto wie, co o tobie mówią bez twojej wiedzy. Już wolę to BJW, angielski, ale jest kulturalnie. Grają tam MenBearPig i tommychaseur, więc sławni z youtuba.

Opublikowano

Idę po popcorn :D

Jeszcze niech mi ktoś zrobi poradnik dla snajpera, chętnie zobaczę jak nim się gra ^^

A tak na serio to lipny poradnik, mogłeś trochę bardziej go rozbudować, albo chociaż podzielić na kilka części i uwzględnić w tym granie 1 bronią, doubleslotem, granie defensywne, ofensywne i teamplayowe, bo nie da się zrobić jakiegoś jednego kompendium wiedzy i jak spróbujesz zrobić coś takiego, to zawsze zostaniesz zhejtowany, taka prawda.

Albo się bierzemy za coś porządnie, albo wcale, tyle na temat.

@Pitagoras.

Ale też bez jaj, ja na swoim snajpie wbiłem ten 30 z jakimś tam k/d, podałem passy kilku znajomym, którzy snajpera, no bądźmy szczerzy nie ogarniają, ale te 1.8 spokojnie utrzymują, medyk wystarczy, że pójdzie w drugiej linii za szturmowcem i może wszystkich ubezpieczać, leczyć, podnosić i dobijać niedobitków, więc aż tak źle sobie nie ma, jednak teoria a praktyka to jest to.

@Rally

Jak Ciebie przejmuje to, co inni mówią o tobie, to Ci szczerze współczuję, ja jakbym miał się przejmować każdym z osobna, to bym poszedł skakać... z mostu pod pociąg, a nie o to tutaj chodzi, zresztą to jest tylko gra i nie obchodzi mnie to co osoba kompletnie mi obca na randomowym serwie o mnie myśli tylko na podstawie gry, owszem, często mnie wyzywają od cheaterów kur* i innych, ale mnie to wali, wtedy mam jeszcze większą satysfakcję jak kogoś zabiję :D

Inna sprawa to to, że publiczny TS w grze strasznie by spowolnił grę, byłoby od zawalenia trollów, a jak lud by nie miał władzy (bo by zapewne nie miał), to porządek NIGDY by nie zapanował.

Jak chcesz sobie pograć z TS, to jest pełno serwów, które w trakcie gry wyświetlają adres IP, albo chociaż na przyjaciela clanu się do jakiegoś podczep i tyle.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kazdy ma swoj "styl" grania ,jeden kampi ,drugi bawi sie w szturma. W grach komputerowych chodzi glownie o zabawe na swoj sposob ,a nie narzucanie komus swojego "stylu" gry.

Takie poradniki moga jedynie podpowiedziec ,dac jakies wskazowki ,a nie narzucac cos czego ktos inny nie lubi robic.

Takie jest moje zdanie na ten temat ;)

Ps.Jak ktos lubi kampic i strzelac na 100-400metrow to czemu ma tego nie robic skoro sie mu to podoba?

Piteraskwiat.png

Opublikowano

@EMHA tak czy inaczej będziesz miał korzyści z tego poradnika bo nie każdy wie jak NIE grać daną klasą :)

On nie będzie miał z tego korzyści, co najwyżej szkody na umyśle spowodowane głupotą co poniektórych wypowiedzi tutaj xD

Źle to ująłeś i jak dla mnie ten temat powinien być już dawno zamknięty w celu zaprzestania dalszego hejtu.

Opublikowano

@EMHA tak czy inaczej będziesz miał korzyści z tego poradnika bo nie każdy wie jak NIE grać daną klasą :)

Ogromny. Poradnik powinien służyć czemuś pożytecznemu. Więc osoby tworząca poradnik powinna być w czymś o czym pisze ponadprzeciętna. Liukaner ponadprzeciętnie co najwyżej lami, więc poradniki w jego wykonaniu są słabe ...

Poza tym, sory, ale wątpię, aby kogokolwiek tutaj nauczyli gracze/rekruci z Killing Smiles, gdzie tam 90% gra famasem, wcześniej famas+l85 ...

Tutaj chodzi o coś innego, temat powinno się usunąć. Gracze zaczynający lub niewiedzący jak grać, bardzo często szukają jakiś poradników. Widząc Tutorial i w dodatku tytuł: "jak grać" to wiadomo, że przeczytają kilka razy i nauczą się jak paciorka i potem będą medykami inżynierami niszczących BTR granatami haha :D

Opublikowano

Hej,hejtem tu nie o to chodzi po za tym sam autor podpisał,że będzie aktualizował poradnik i czekał na komentarze,więc metodą prób i błędów poradnik dopracuje dzięki naszym komentarzom pozna/przeanalizuje i błędy jakie trzeba dopracować oO...

Opublikowano

Nwm, wywalasz cały magazynek z rkmu, tj. 232 z qbb razy 2= 464 dmg w btrke lub lavke

Opublikowano

@EMHA Jak znasz lepszy sposób na zniszczenie apc u medyka to słucham

Sposób jest jeden, taki jak u snajpera - te klasy nie służą rozwalaniu pojazdów. :) od tego jest pan inżynier z rpgiem, z minami i szturmowiec z c4. Granaty tu gówno dadzą. Szansa jedna na tysiąc, że akurat apc będzie miała mało hp i gość nie zdąży wysiąść i Cię zabić jak będziesz rzucał tym granatem...

Opublikowano

@uphahahahaha i kto to mówi, ten kto jeszcze niedawno płakał żeby nie ingerować w jego styl gry (mam na myśli poradnik dla medyka ) a teraz ty wyskakujesz z tym że medyk nie jest do niszczenia apc, nie będę się rozpisywał ale powiem ci jedno ZASTANÓW SIĘ NAD TYM CO PISZESZ

Opublikowano

Boshe, kiedy ten temat zamkną...

Liuk weź w końcu napisz do admina, żeby to zamknął, bo to jest już ŻENADA.

Albo niech ktoś będzie mądrzejszy i już nie odpowiada w tym temacie, bo to się śmieszne robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...