Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asharm2 [Dedyk] [Medium]

NobekBobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio? Czemu robicie takie chamstwo do cholery, wiem, że to nie moja sprawa, ale czemu robicie tak.

np. 100 sm = 11zł

200 sm= 17zł

Przedmiot kosztuje 110sm

Bez przesady...

@AW

W ile wbija się max lv?

Opublikowano

zaraz dam nowego ts

Serio? Czemu robicie takie chamstwo do cholery, wiem, że to nie moja sprawa, ale czemu robicie tak.

np. 100 sm = 11zł

200 sm= 17zł

Przedmiot kosztuje 110sm

Bez przesady...

@AW

W ile wbija się max lv?

Z skad ty to wziołeś bo to nie od nas

Dodaj generator, 1h.

dodsz ten generator w spoiler? bo mi jakoś nie dodaje nwm czemu

Opublikowano

zaraz dam nowego ts

Z skad ty to wziołeś bo to nie od nas

dodsz ten generator w spoiler? bo mi jakoś nie dodaje nwm czemu

Oj chyba mi się przewidziało.

Wops, jednak nie.

80571039047282135820.png

Opublikowano

np. 100 sm = 11zł

200 sm= 17zł

Przedmiot kosztuje 110sm

Bez przesady...

@AW

W ile wbija się max lv?

a ty jak napisałeś ?

a zobacz resztę pieczęci is nie jest przymusowy!

Opublikowano

Witam . Chętnie zagram . Tylko mam jedno pytanko . Czy moglibyście zrobić launchera? Ponieważ mam słabego neta , a żeby pobrać 1gb u mnie to jakieś 3-4h A launcher 200-300 mb około 1h więc proszę o dodanie launchera :P

EDIT.

A no właśnie . Jakbyście mogli to dodajcie na mediafire albo coś innego bo mega co nz mi nie działa a multiupload pobiera po 5kb/s ( jednego clienta pobierałem 2 dni z tego )

Opublikowano

ZWIEKSZCIE DROP FMSOW MEDALI KONNYCH I WSZYSTKICH ULEPSZACZY W M2 I NA PUSTYNI;]

ZWIEKSZCIE DROP FMSOW MEDALI KONNYCH I WSZYSTKICH ULEPSZACZY W M2 I NA PUSTYNI;]

Opublikowano

Łatka jest to ta do Isu ? bo innej nie widze . A tak wgl to mega co nz nie wiem czy mi pójdzie :P i czekam na clienta w media fire albo czymś co ma dobry hosting :P

EDIT.

Sorka już nie trzeba nic. Inna przeglądarka pomogła mi już działa mega co nz więc wszystko jest ok dzisiaj będe na serwerze ;)

Opublikowano

to chyba nie jest medium :D 54 lvl w top 1 po dniu ? na medium to nie wyglada bardziej na hard + medale i fms do dropu
​wiem ze nie każdemu musi sie podobac ale to nie w moim stylu ;) oczywiscie pozdrawiam wytrwalych i administracji zycze powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...