Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asharm2 [Dedyk] [Medium]

NobekBobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. "najlepszy priv metin2" brak słów

2. strona xaa = HA= kid

3. grafik po 3 lekcjach informatyki

4. serw 70% pod is

A tak po za tym to serwer fajnie zrobiony

cqs8.jpg

Opublikowano

1. "najlepszy priv metin2" brak słów

2. strona xaa = HA= kid

3. grafik po 3 lekcjach informatyki

4. serw 70% pod is

Dlaczego sądzisz ze server pod is skoro is jeszcze nie wiedziałeś bo nie masz konta?

Opublikowano

Widziałem Hardy z wiekszym max levelem czuje że będzie wiało nudą , skoro Medium to wbicie maxa 2 dni i co dalej?

Jeśli wbijesz w 2 dni max lvl to ci kupie Wille xD

Opublikowano

Forum wygląda koszmarnie, Administracja nawet tam nie zagląda(więc po co ono jest? o.O), ostatnie bronie i zbrojki z neta oraz to 55ku do G, zanim dropniemy 55ku ze skrzynek, z których leci po 5 to miną dobre 2 lata.

Opublikowano

Forum wygląda koszmarnie, Administracja nawet tam nie zagląda(więc po co ono jest? o.O), ostatnie bronie i zbrojki z neta oraz to 55ku do G, zanim dropniemy 55ku ze skrzynek, z których leci po 5 to miną dobre 2 lata.

2 lata? drop na szkaty z ku 100 z all metinów!

Opublikowano

ja tam zagram ale na twoim miejscu to bym uważał aby serwer nie padł Dla Mnie Jest Świetny :) Powiem Tyle Nie Przesadź z IT Ale Uważaj Aby Nie padł 50%/50% Eq Świetne Ogólnie klimaty Pl Wspaniale Medium Dla Mnie Jeszcze lepiej ale jak UP Uważaj Żeby nie Padł :) No Nic Innego nie mam Powodzenia ;D

PS-120 I Pomiędzy Stalką Tą Kolorową [NIE WIEM JAK SIĘ NAZYWA] A TĄ EPIK HWANGA ;D I Pokombinuj albo zostaw nwm :D

Like it +

Opublikowano

Taki slaby hosting czy to ode mnie cos ze sciaga mi sie po 30 kb/s? :D

mi się ściąga po 200 kb/s

jaśli na mega masz problem to masz za mało miejsca na dysku lub zmień przeglądarkę!

Opublikowano

Strona bez żadnych większych dziur, tylko kogoś od forum musicie znaleźć, bo aż zniechęca ten nieład, który tam jest. Na serwer pewnie wbiję, żeby się przekonać jak to wszystko wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...