Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START 2 EDYCJA 23.12.2013 GODZ 18:00] PSVMC.PL [SKYBLOCK][LVLe NA CZACIE][MOBARENA][SEGREGACJA SKRZYŃ][ZMIANA BIOMÓW][RANKING][RANGA ZA ZABIJANIE

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry serwer polecam!.
Ganjaaa

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest bardzo tandetny, ponieważ na mpc pisze ze w kazdej chwili admin ci odpisze na jaka kolwiek prozbe.

Napisalem do Moderatora Artysta kilka razy i ani wogóle nieodpisal na moja prozbe ! :)

Masz jakiś dowód zaistniałej sytuacji?

PS: Pokaż mi gdzie pisze admina Ci odpisze w każdej chwili? Nie każdy admin ma zawsze czas, ma ten czas na grę, nie jest 24/7 do dyspozycji.

Opublikowano

Serwer polecam, administracja odpowiada na wszystkie pytania, a atmosfera na serwerze świetna. Co do samej gry, to gra się bardzo przyjemnie. Mój nick w grze to Daskaro.

napiskx.png
Opublikowano

Czemu server off? :c Czy to tylko u mnie? xD

@EDIT Już przeczytałem na FB... :c

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Tak, mi też chcieli rozwalić serwer tak jak mowil

adamus2011 , ale że maszyna dobra, przeżył :) Chciałem jeszcze pokazać takie coś:

pm4nf4.jpg Ban4free :)

i jeszcze dowody, że adam chciał rozwalić serwer

2wsd0b.jpg "Heniek z poczty" to jego skype... bilon1997, pospamujcie mu :)

q7o8gp.jpg

bn32n3.jpg Administracja na serwerze? gracze z psv też? hmm... :) Dodam że Adam wbił na serwer lub inna osoba znająca moje hasło na ten nick na mój serwer... Tylko kto zna hasła ? oczywiście! adam ma wszystko ładnie napisane w tym pluginie czy tam skrypcie... gratuluje sprytu...

x

Opublikowano

Okey, lets go:

BAN: Reklama, tylko nowy system banów i masz napis "Nieokreślono!", ale zaraz Ci to zmienie byś się cieszył.

Skype: A i owszem, to mój skype, nawet mogę się wytłumaczyć. Otóż nie podoba mi się wybijanie z czyjś serwerów dlatego jeśli Ty reklamujesz się u mnie to ja odwdzięczam się tym samym + dodaje gratisy.

Co do serwera: Widzę, tylko swój nick, niepogrubiony, ani nic, więc oczerniasz mnie i ja tutaj nic nie widzę.

Co do haseł: Masz jakiś dowód zapisów? Proszę, podaj, bo oczerniasz mnie i mój serwer, chociaż nie masz ŻADNYCH dowodów.

Dziękuje i pozdrawiam,

19Adam97

PS: Proszę o zamknięcie tego tematu, gdyż jest to 2 edycja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...