Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START 2 EDYCJA 23.12.2013 GODZ 18:00] PSVMC.PL [SKYBLOCK][LVLe NA CZACIE][MOBARENA][SEGREGACJA SKRZYŃ][ZMIANA BIOMÓW][RANKING][RANGA ZA ZABIJANIE

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO I CHU* ! VIP NA MARNE, OPŁACILI SERWER ZA HAJS? OPŁACILI! I DUPA! DOWIDZENIA! FUCK ALL GM MA 14 LAT! SWISS DOSTAŁA AMINA PO 25 MIN GRY, JEDYNIE KTO POMAGAL TO.... HMMM CHYBA TROCHE GMSK...

Oczywiscie, teraz bedziesz "plakac", bo inaczej nie da sie tego nazwac, bo dostales bana za reklame swojego smiesznego serwera. Jakbys nie reklamowal to bys nie mial bana.

Swiss nie dostala Admina po 25 min gry, jestes smieszny, a jak nie wiesz to sie nie odzywaj. Ja wybieram Administracje madrze, Ty natomiast dajesz kazdemu kto zapragnie.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Adamie, z kad masz taką pewność, że daję uprawnienia każdemu, kto zapragnie hmmm ? Moja administracja jest chociaż ogarnięta. Wejdż na serwer, i oceń!

x

Opublikowano

Ostatnio wszedlem i widzialem Twoja rozmowe, ale nie wazne.. To nie jest temat do takich pogaduszek.

Pozdrawiam,

19Adam97

PS: Chcesz pogadac? Daj na PW TS3/Skype/GG to pogadamy.

Opublikowano

Server bardzo fajny, miła atmosfera, pomocni admini. Mi osobiście się baaaaardzo podoba i szybko nie skończę gry na tym serverze ;3 ~PRO_GAMER2000

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Czemu nie można wbić? ;o

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

@UP Może masz Minecraft 1.7.4? Server jest na 1.6.4 ;)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Serwer już działa, przepraszamy za drobne problemy techniczne...

UWAGA! OD 31 BEDZIE DOSTEPNY NOCNE 2x!! NA CZYM POLEGA? Dostajemy podwojnie, np. 2x exp, 2x drop, 2x loteria.

Zaprazamy! :)

Opublikowano

Polecam serwer

- Przyjemnie sie gra

- Dosyć ogarnięta administracja

- Ładna prezentacja

- Dużo eventów

Pozdrawiam - Paczu ~ala pucza

Opublikowano

Dziękujemy za opinie!

Informacja:

Od dzisiejszej nocy będzie dostępny Nocne 2X - Od 22 do 6 jest 2x drop, 2x exp i 2x loterie na czas.

Zapraszamy! :)

Opublikowano

Serwer jest super można powiedzieć że to nowoczesny skyblock sklep jest pod komendą /sklep są coblarki za free oraz loterie które łatwo zdobyć ,ale najbardziej podobają mi się uprzejmi gracze oraz /market czyli targ naprawdę polecam wejść moja opinia 9.9/10 bo brakuje redstone xD

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Super serwer, mili admini, częste eventy. Można go nazwać serwerem 2013 ^.^ ( SB oczywisie ;d )

~Cichy69

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Administracja serwera żałosna, zachowująca sie jak banda dzieci, które nie umieją poszanować pracy innych, niszczy inne serwery ( w tym przypadku jest to magiapikseli.pl ) , nic więcej nie mam do dodania... Jeśli nie wierzycie moge dać wam nawet ss, jak 19Adam97 i koledzy z administracji serwera niszczą nasz :) DNO DNA PANOWIE

Opublikowano

Administracja serwera żałosna, zachowująca sie jak banda dzieci, które nie umieją poszanować pracy innych, niszczy inne serwery ( w tym przypadku jest to magiapikseli.pl ) , nic więcej nie mam do dodania... Jeśli nie wierzycie moge dać wam nawet ss, jak 19Adam97 i koledzy z administracji serwera niszczą nasz :) DNO DNA PANOWIE

Jesteś na prawdę śmieszny. Tak, dodaj SS, chce zobaczyć co wymyśliłeś.

PS: Nie reklamuje się serwerów na innych tak przy okazji ;)

Jak banda dzieci, serio? Chodź na TeamSpeaka pogadamy, a nie wyzywasz mnie przed stroną :)

PS2: Jakim prawem mnie oczerniasz jak nawet mi tego nie udowodniłeś...

Opublikowano

chętnie wykonam prezętacje serwera na youtube

Napisz do mnie czy na serwerze czy tutaj na PW, a na pewno się dogadamy! :)

Dziękujemy KaciPL :)

Zapraszam na serwerek ;) 2X dziś włączamy o 20:00!

Opublikowano

Serwer jest bardzo tandetny, ponieważ na mpc pisze ze w kazdej chwili admin ci odpisze na jaka kolwiek prozbe.

Napisalem do Moderatora Artysta kilka razy i ani wogóle nieodpisal na moja prozbe ! :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...