Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Przywrócenie działu MMT

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu przejdę do rzeczy.

Nie będę ukrywał, odkąd dołączył Endymion dział zaczął się rozwijać, wszystko szło jak należy. Mamy, teraz to już mieliśmy 3 projekty do wydania prawię gotowe, praca w dziale dostarczała nam dużo frajdy. Dział został usunięty bez wcześniejszych jakichkolwiek powiadomień, głupio było pisać do członków, dziękując za współpracę i nie podać im przyczyn. Dział się rozwijał, mieliśmy masę projektów i naprawdę bardzo dobry team. Ludzie bez problemu wykonywali swoje zadania, nie trzeba było się o to błagać, oczywiście nie ukrywając był takie osoby - lenie.Dział szedł w dobrą stronę, ale został usunięty. Jeżeli nie, to pozwólcie nam chociaż wydać ostatnie 2 projekty BF4 i AC BF.

Pozdrawiam jugens ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Myślę, że to powinieneś obgadać z administracją, użytkownicy wiele nie pomogą.

Ale jbc. to jestem na tak, tylko ten Endyś średnio mi pasował na mml ;x

Opublikowano

Jeśli wam się to podobało to na chuja tu piszesz zgadaj się z ludźmi którzy byli i ciągnijcie to dalej już bez administracji na którą narzekaliście bo wam kazali robić filmy o grach których nie chcieliście robić.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Dajcie mi z powrotem media team. Produkcje jego były tak zacne że się miło oglądało.

Opublikowano

Nie wiem w ogóle, kto wpadł na ten "Genialny" pomysł usunięcia najlepszej grupy działającej na MPC. Jestem na tak. A jak kilku osobą już się nie chciało, to przekazać lidera innej osobie i zrobić nabór.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Zostawmy robienie recenzji profesionalistom, jestem na nie.

Opublikowano

To powinniści załatwić z Administracją bo to oni podjęli decyzję. Co do przywrócenia MMT jestem na nie, było masa projektów, ale żaden nie wypalił na dodatek wasz poziom, który pokazywaliście nagrywając wasze produkcje był żenujący.

Opublikowano

To trochę głupie nowi liderzy są od ~ 2 tygodni tak?

Jak oni mają się przyzwyczaić do nowych obowiązków i zrobić co należy?

No bez jaj, oni mają też własne życie i dawanie ultimatum 2 tygodnie od przyjęcia nowych Liderów to głupota, produkcje MMT były fajne, czasem błędy, ale ludzie uczą się na błędach.

Jeżeli Administracja myśli, że to taka "łatwa" praca niech spróbują sami?

Jestem za przywróceniem MMT lub przynajmniej dania tego 1 miesiąca na pokazanie się.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

MMT zawsze miało swoje wzloty i upadki. Ok.

Ale ta grupa, jako praktycznie jedyna na MPC pozwalała na faktyczną realizacje członków.

Cholera jasna, lubię pisać recenzje i naprawdę żałuję, że decyzją kogoś zupełnie niezwiązanego z projektem już nie mogę tego robić.

Oczywiście jestem na TAK :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bez obrazy dla Was, ale czy tylko ja jedyna, mimo, że była członkini tej grupy, pomyślałam, by zapytać się administratora o powód "usunięcia" MMT....?
Nie warto zaczynać za przeproszeniem od dupy strony bo sytuacja wygląda nie tak brutalnie i drastycznie, jak ją widzicie.

Przy okazji informacja dla wszystkich przeciwników tej grupy- Nie, nie została ona usunięta z powodu niskiego poziomu, czy braku dalszych perspektyw.
Nikt również nie napisał oficjalnej notki, że została ona usunięta na stałe.

Opublikowano

Admini mają to do siebie że lubią bawić się w ninje i usuwać grupy. Robią to znienacka, a potem patrzą jak userzy walczą o powrót tej grupy.

Co do sugestii to na tak

Opublikowano

Ta sugestia nic nie zmieni, ale nikt też nie powiedział, że mmt nie wróci. Potrzeba trochę czasu.

Jeśli ktoś ma jakieś pytania dot. mmt to od tego mamy pw tymczasem sugestie odrzucam, w końcu dopiero co grupa została usunięta.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...