Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.4] [RPG+Survival] [Klasy, Magia, Miasta, McMMO] RPG.BartekZBartek.pl [NP]

wiedzmin137

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Refresh

@Down2: Jest porażką, ponieważ (ten serwer nie jest jednym z tysięcy naprawdę prostych serwerów, tutaj poznanie zasad obowiązujących w nim chwile schodzi)?
@Down: Cytat z mojej wypowiedzi powyżej:

NIE BĘDĘ ODPOWIADAŁ W NIESKOŃCZONOŚĆ NA TO PYTANIE, używanie spawnerów do zarabiania doświadczenia u mnie ZAWSZE jest zabronione.

Opublikowano

Nom potwierdzam slowa kolegi

Ja np dostalem perma za:

Zabijanie kolesi w miescie,w ktorym wlaczyli pvp,

expiarke

rozdawanie itow

(nie mialem gm anii nic)

Opublikowano

@Refresh

@Up: Zostałeś zbanowany za tą twoją "expiarkę", następne twoje wypowiedzi będę zgłaszał jako spam
@Up2: Wyjaśnij proszę dlaczego tak Ci się serwer nie podoba, gdyż obecność ludzi z małym poziomem inteligencji na pewno nie jest głównym problemem.

Opublikowano

@Refresh

@Up: Prawdziwy serwer NIE MOŻE korzystać ze schematów, które każdy używa, trzeba wykorzystywać wszystko do granic możliwości. Idea Heroes powiadasz... Nie istnieje takie pojęcie, istnieje tylko WŁASNA interpretacja tego pluginu.

Opublikowano

Od czego by tu zacząć... chyba wiem- serwer jest niedopracowany (brak spolszczenia pluginów co na porządnym serwerze jest podstawą), brak informacji o Heroes, czyli jak uzywać skilli. Z administracją się jeszcze nie spotkałem, więc nie mogę o nich nic powiedzieć. Moja ocena serwera to 2/10. Liczę na poprawienie serwera bo fajnie się zapowiadał (z prezentacji BzB), a wyszło lipnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

O Pan wiedzim usuwa zle komentarze o swoim serwie yhm

Chyli boisz sie ze nikt ci na serwa nie wejdzie(100 graczy w niedziele rano)

graphic.png

Opublikowano

@Up: Nie, nie usuwam. Usunąłem jedynie komentarze Multiego, które są SPAMEM (wypowiedź 20 razy na ten sam temat to chyba nie jest normalne, czyż nie?). Nie, nie boje się o graczy, jeszcze niedawno grało u mnie mało ludzi, gdyż miałem tylko 32 sloty, więc to chyba ostatnia rzecz o którą mogę się obawiać.

Opublikowano

@Up: Nie, nie usuwam. Usunąłem jedynie komentarze Multiego, które są SPAMEM (wypowiedź 20 razy na ten sam temat to chyba nie jest normalne, czyż nie?). Nie, nie boje się o graczy, jeszcze niedawno grało u mnie mało ludzi, gdyż miałem tylko 32 sloty, więc to chyba ostatnia rzecz o którą mogę się obawiać.

Mhm jesli idac twoim tokiem myslenia to swoje komentaze tez powinienes usuwac bo ich masz za duzo

Opublikowano

Dla was gówno bo zagraliście parę minut i tyle , większość z Was tak mówi bo nie ogarnia komend na klasy , miasto , skille itp . :> A wystarczy pograć trochę i już się będzie ogarniać wszystko .

@ Michael789

Nie umiesz angielskiego to idź do szkoły . Ja nic się nie uczę angielskiego a jakoś ogarniam skille , komendy i to wszystko co nie jest spolszczone .

Opublikowano

@ D3monic mi chodzi o informacje w książkach -.- Nie ma tam nic opisane, a to że mówię o spolszczeniu to chce uświadomić adminom to, że na serwerze też grają dzieci które nie umieją angielskiego... I nie możesz powiedzieć że nie znam języków obcych na podstawie 1 wypowiedzi -.-

Opublikowano

@Up

Wystarczy napisać /pomoc i już tam masz wyjaśnione co trzeba wiedzieć . Jak nie to google tłumaczem jakoś się muszą się z nim dogadać jak chcą angielski .

Opublikowano

Powiadacie ze zwykle w dzień jest 50+ typa ?

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

@Refesh

@ D3monic mi chodzi o informacje w książkach -.- Nie ma tam nic opisane, a to że mówię o spolszczeniu to chce uświadomić adminom to, że na serwerze też grają dzieci które nie umieją angielskiego... I nie możesz powiedzieć że nie znam języków obcych na podstawie 1 wypowiedzi -.-

Wiem, że książki zawierają bardzo mało informacji, ale są to zaledwie NAJBARDZIEJ podstawowe informacje, aczkolwiek znajdują się tam takie komendy jak np. /pomoc, co sprawia, że jeśli naprawdę chce się dowiedzieć jak DOBRZE grać - nie ma z tym problemu. Jeśli chodzi o trudność znalezienia informacji, ciągle na tym pracujemy tworząc nowe warpy i teleporty ze spawnu. Co to spolszczeń wypowiem się tyle, że jeśli chce się spolszczyć w 100%, trzeba ingerować w pliki .class, a ja SAM zajmuje się tymi sprawami, więc najzwyczajniej nie mam na to czasu, gdyż i tak czeka mnie masa roboty (na stronie można znaleźć listę DoZrobienia, jeśli potrzebuje pan lepszego uzmysłowienia).

Powiadacie ze zwykle w dzień jest 50+ typa ?

Tak, jest tyle osób, w szczytach na weekendach może być nawet 80. Nie przeszkadza to jednak w grze (można wyłączyć czat), ani w pianiu na chatcie - tworzymy systemy PlayerTagów - @Nick.

Opublikowano

Dla was gówno bo zagraliście parę minut i tyle , większość z Was tak mówi bo nie ogarnia komend na klasy , miasto , skille itp . :> A wystarczy pograć trochę i już się będzie ogarniać wszystko .

@ Michael789

Nie umiesz angielskiego to idź do szkoły . Ja nic się nie uczę angielskiego a jakoś ogarniam skille , komendy i to wszystko co nie jest spolszczone .

ja tam gralem ponad tydzien,bylem najlepszy a ten mi dal perma wiec twoja wypowiedz nie jest trafna,ogarniam heroes miasta itp wiec moja wypowiedz jest trafna

Arcymistrz
Opublikowano

Jeśli są rzucane oszczerstwa wobec administracji/serwera należy poprzeć to dowodami.

Proszę o zaprzestanie i opanowanie spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...