Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na ktorej mozna zarobić

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim , poszukuje takiej gry która przyciągnie mnie grafika , fabuła i najlepiej aby grało duzo ludzi .. O co chodzi .. Chodzi o to ze jak wbije pewny Lvl. Chciałbym sprzedać konto i jakie gry polecacie aby udało ni sie sprzedać ? Silkroad fajna gra ale troszke juz w nią gram a metin? Szkoda gadać . Za najlepsze daje ocene

Opublikowano

Dokładnie w LOL-u mozna troche zarobic :)

Kiedyś to w Silkroad Online sie zarabiało ładnie a teraz to już niemożliwe.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tibia. Być może grafika nie jest dobra, fabuła... ymm.. przejdźmy dalej.. jak już wbijesz np. tak jak ja mam 200ed, do 150lvl wydałem na tą postać ze 100zł, ale teraz w ciągu tygodnia jestem w stanie wyciągnąć 100-150zł - zależy od farta także trochę wpaść może ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Może warto zastanowić się na ile opłacalne jest takie sprzedawanie konta? Policz sobie ile wydasz na grę (0 zł jeśli to F2P), potem zsumuj czas jaki musisz poświęcić na nadanie kontu wymiernej wartości. Załóżmy, że uda Ci 'stworzyć' konto warte 60 zł. Teraz podziel to przez liczbę godzin i zobacz ile rzeczywiście otrzymasz za godzinę swojego czasu. Bo 60 zł może brzmieć ok, ale już 60 zł za 60 godzin gry... Złotówka za godzinę? Niewolnictwo ;)

Opublikowano

Polecam SF game. Bocisz po parę kont przez kilka miesięcy, wbijasz pokazny lvl i sprzedajesz po 40 zl za sztuke ;]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...