Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2.pl [Dedyk] [Medium]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zapytam tak... Co jest do roboty na tym serwerze poza expieniem i bonowaniem? Bo patrząc na raty można wywnioskować, że max lv w przeciągu 2tyg można spokojnie wbić, tak?! Kolejny tydzień to wkładanie bonów, lub poprostu zakup pro eq. I tutaj pojawia się moje pytanie, co dalej, co można robić więcej na tym serwerze? Jakie inne zajęcia? Jakie questy? Jakie pomysły? Jakie innowacyjne rozwiązania? Co was wyróżnia od innych, bo napewno nie nazwa?

PS. Jeśli chcesz napisać, że za 2/3 tyg zostanie wprowadzone dużo udoskonaleń i ciekawych rozwiązań, to z góry napiszę że nie jest to dla mnie zadowalająca odpowiedź. Dlaczego? Ponieważ jeśli macie zamiar wprowadzać coś co nie zrobiliście do tej pory, ponieważ nie mieliście na to czasu, tzn że serwer jest nieskończony. Jeżeli nie wprowadziliście tych rzeczy do tej pory, ponieważ niewiecie "co" jeszcze zrobić, tzn że serwer znudzi się każdemu po 2/3 tyg, bo nie macie na niego pomysłu, a więc szkoda wogóle pobierać klienta.

EDIT.

PS2. Lua zamiast dawać mi like, lepiej odpowiedz na moje pytania. Twój like został dany prawie 24h temu i nadal nie znalazłeś czasu na odpowiedź. Czyżby "nowy" YT2 również upodabniał się do starego Yitiana tym, że administracja na niewygodne pytania wogóle nie odpowiada i ogólnie olewa graczy jak to bywało na Yitian2? Czyżby tutaj również panowało jakże popularne powiedzenie - "To jest Yitian..."?

1RAnrGo.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś odbędzie się dłuższa przerwa techniczna. Zostaną naprawione błędy/bugi które gracze opisali. Postaramy się naprawić wszystko co jest tam napisane. Zapraszam na forum i proszę zgłaszać własne uwagi. :)

Żadnych ale to żadnych zmian nie widzę >.< a już 4 dniu od tego co napisałeś minęło.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...