Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2.pl [Dedyk] [Medium]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patcher

http://yt2.pl/pobierz.html

Skan Patchera

https://www.virustotal.com/pl/file/0dbb8455a1b6aad7102bbe4f3f2faf09fcd1b323d715233454ca74aaefefef9c/analysis/

Po pobraniu patchera należy go wypakować i odpalić. Wtedy nastąpi pobieranie clienta.

----------------------------------------------------------------------------

Pliki Root i Lokale

http://www53.zippyshare.com/v/60154403/file.html

Skan Root i Lokale

https://www.virustotal.com/pl/file/6dddb7a4e67acc99a7cb144fe64ec216461f3d77d37bfd90a8340a5556661138/analysis/1384691309/

-------------------------------------------------------------------------
Client

http://www.multiupload.nl/A9TTGUQQFF

Skan Clienta

1384691817-U931267.png

---------------------------------------------------------

Prezentacja serwera

https://www.youtube.com/watch?v=Gh_AYF8jqNg

Subskrybujcie, komentujcie, !

https://www.youtube.com/channel/UCBNsgmWGjwcjV4s6SJXBpwA
https://www.youtube.com/user/DeRafajel?feature=watch
Opublikowano

Mi się spodobał fakt że nie wchodza FULL bony ;p mam nadzieje, że nie są to wartości z PL-a bo wybodowanie 3x 15 będzie graniczyło z cudem, ale i tak jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego. Mam nadzieje, że nie odejdę z serwera po 2 dniach. Czas pokaże ;p

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Ok wszedłem na serwer wbiłem 35Lvl i się zawiodłem. Może nie jest to osiągnięcie ale wystarczyło aby zniechęcić się do gry :(

Jeden bodzio 500k - z czego do 35lvl mam 3.5kk

Zmianki są bardzo tanie co jest na + lecz zmienia się bony co 2 sekundy co bardzo wkur.wia ;d

Dodanie 5 bonu 30kk o.0 ?

Zwój powrotu umiejętności 2.5kk co uniemożliwiło mi cofnięcie dwóch umiejętności bo nie posiadałem wystarczającej gotówki.

Bonusy niestety wchodzą jak na PL, czyli miksowanie itemów liczy się z Fartem lub Fartem xD

Może i jest to dobry serwer dla niektórych osób, ale z powodu tych kilku aspektów które mnie zawiodły niestety muszę skończyć dalszą grę ;p

Powodzenia, może się rozruszacie.

Opublikowano

Ok wszedłem na serwer wbiłem 35Lvl i się zawiodłem. Może nie jest to osiągnięcie ale wystarczyło aby zniechęcić się do gry :(

Jeden bodzio 500k - z czego do 35lvl mam 3.5kk

Zmianki są bardzo tanie co jest na + lecz zmienia się bony co 2 sekundy co bardzo wkur.wia ;d

Dodanie 5 bonu 30kk o.0 ?

Zwój powrotu umiejętności 2.5kk co uniemożliwiło mi cofnięcie dwóch umiejętności bo nie posiadałem wystarczającej gotówki.

Bonusy niestety wchodzą jak na PL, czyli miksowanie itemów liczy się z Fartem lub Fartem xD

Może i jest to dobry serwer dla niektórych osób, ale z powodu tych kilku aspektów które mnie zawiodły niestety muszę skończyć dalszą grę ;p

Powodzenia, może się rozruszacie.

W porządku :) przynajmniej teraz wiem co muszę poprawić aby więcej nie powtórzył się ten błąd :)

Z pewnością zmienimy ceny albo podwyższymy dropienie yang . Dziękuję za te uwagi

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pobrałem serwer wraz z ekipą bo wydawał się nam świetny, klasyk jak za dawnych lat.

Wchodzimy do gry, wbijamy lvl, poezja.

Kolega uzyskał pokaźną ilość yang i wziął się za bonowanie. I co? Surprise, bony wchodzą jak na PL.

Nie doczytaliśmy tego, co pisze pod tabelą, byliśmy święcie przekonani, że bony wchodzą maksymalnie.

Z tego powodu serwera nie polecam, miksowanie bonów zajmie wam 10x więcej czasu niż wbijanie lvl, więc zero frajdy z gry, jeśli masz odpalić bota i czekać tydzień aż sfarcisz hp +4x 15%.

Lepiej wejść na konkretnego, stabilnego harda, gdzie bony wchodzą tak samo, jednak frajda jest dużo większa. :)

Jeśli administracja zmieni wartości bonów proszę o prywatną wiadomość, z chęcią powrócę wraz z kolegami ! :)

Opublikowano

www.yt2.pl nie działa jeśli chodzi o server może być ciekawy :#

Sprobuj wpisać yt2.pl - bez www albo odpalić za pomoca innej przeglądarki

Pobrałem serwer wraz z ekipą bo wydawał się nam świetny, klasyk jak za dawnych lat.

Wchodzimy do gry, wbijamy lvl, poezja.

Kolega uzyskał pokaźną ilość yang i wziął się za bonowanie. I co? Surprise, bony wchodzą jak na PL.

Nie doczytaliśmy tego, co pisze pod tabelą, byliśmy święcie przekonani, że bony wchodzą maksymalnie.

Z tego powodu serwera nie polecam, miksowanie bonów zajmie wam 10x więcej czasu niż wbijanie lvl, więc zero frajdy z gry, jeśli masz odpalić bota i czekać tydzień aż sfarcisz hp +4x 15%.

Lepiej wejść na konkretnego, stabilnego harda, gdzie bony wchodzą tak samo, jednak frajda jest dużo większa. :)

Jeśli administracja zmieni wartości bonów proszę o prywatną wiadomość, z chęcią powrócę wraz z kolegami ! :)

Bonusy mogł by wchodzić 6 10 10 15 15 - coś w ten desen aby nie było za łatwo za trudno.
Dodatkowo usunąć limit czasowy z zmiany bonusów i było by midzio.
Zmniejszyć troche ceny w stosunku do dropu yang i jeszcze bardziej miodzio :)

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest klasyczny, czyli zbyt nudny by marnować cenny czas w sumie tylko na bonowanie.

Ten czas powinien być przeznaczony na jakże to legendarne wypady na DT, dropienie Zatrutych Mieczy i Stalek co było najlepsze na starych serwerach :)

Jestem przekonany, że większość graczy wolałaby być w napięciu co poleci ze skrzyni Rozpruwacza, niż wypruwać sobie flaki z powodu bonów - takie moje zdanie.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

W porządku :)

Zmienimy czas bonowania co sekundę, poprawimy stosunek drop yang do NPC, oraz porozmawiamy w Team na temat tych małych procentów bonusów, serwer stawiamy dla graczy jeśli Wam nie podobają się wartości, chcecie coś zmieniać to w porządku :) zrobimy tak jak mówią piszą żeby "grało się lepiej"

Opublikowano

W porządku :)

Zmienimy czas bonowania co sekundę, poprawimy stosunek drop yang do NPC, oraz porozmawiamy w Team na temat tych małych procentów bonusów, serwer stawiamy dla graczy jeśli Wam nie podobają się wartości, chcecie coś zmieniać to w porządku :) zrobimy tak jak mówią piszą żeby "grało się lepiej"

Tyle że mogli byście się z tym streszczyć, graczy tracicie z powodu właśnie tych rzeczy.

Dodatkowo weekend się kończy a jak wiadomo w nie najlepiej się gra; p

Opublikowano

Kiedy zostanie zwiększony drop yang?? , bo to co jest teraz to nie do opisania.

I taka propozycja z mojej strony żeby usunąć ulepszacze i zostawić tylko perły w systemie ulepszeń, bo w końcu to ma być porządny medium, a nie drugi PL żeby ganiać za każdym ulepkiem.

Opublikowano

Przy najbliższej konserwacji postaramy się naprawić większość a może wszystkie błędy które dotychczas występują.

Opublikowano

Ulepszacze są ok, ich drop jest wysoki, należy się namęczyć by coś ulepszyć, lecz nie za bardzo - tak powinno być :)

Jedyne co nas odpycha to te bonusy... czy administracja coś z tym zrobi? :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer jest w fazie beta czy jak ?

@Edit

Serwer gówniany nie stać mnie na dodania i zmianki bo musiałem kupić zwoje i rady. Drop kasy praktycznie 0

sygna.png

Opublikowano

Dziś odbędzie się dłuższa przerwa techniczna. Zostaną naprawione błędy/bugi które gracze opisali. Postaramy się naprawić wszystko co jest tam napisane. Zapraszam na forum i proszę zgłaszać własne uwagi.:)

Opublikowano

My podziękujemy za grę na serwerze, administracja unika odpowiedzi.

Dałem dzień, dwa, trzy - nie doczekałem się, trudno.

Może za jakiś czas powrócimy.

Na chwilę obecną serwera nie polecam, maksymalnie 40 osób online, za ciężko na wszystko jak na serwer MEDIUM.

Polecam raczej poszukać jakiegoś harda - większa satysfakcja.

Wątpię czy serwer ma jakąś przyszłość - niby klasyk, ale zbyt nudny.

Tak czy siak, życzę powodzenia, 5 !

Opublikowano

Serwer jest kompletnie nie dopracowany, nie ma tam co robić, exp nawet ok ale itemki u handlarzy podchodzą pod VERY easy server.

Nie polecam w ogóle.

sygnayd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...