Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy telefon smartphone do 600 zl.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, ty chcesz w końcu kupić ten telefon? Jakbyś marudził tyle co się znasz to byś nie musiał się pytać. LG L9 jest znacznie lepszy od LG L7 II. Jak chcesz tego ZTE to sobie sprowadź z Chin, będziesz czekał na przesyłkę kilka tygodni ale kupisz znacznie taniej.

Opublikowano

Człowieku, ty chcesz w końcu kupić ten telefon? Jakbyś marudził tyle co się znasz to byś nie musiał się pytać. LG L9 jest znacznie lepszy od LG L7 II. Jak chcesz tego ZTE to sobie sprowadź z Chin, będziesz czekał na przesyłkę kilka tygodni ale kupisz znacznie taniej.

Tak dla twojej informacji; przesyłka nie jest za darmo. Poza tym, chce podjąć dobrą decyzję. Nikt tobie nie każde się wypowiadać.

17052109001382846035.png

Opublikowano

To jest forum i nikt nie musi odpowiadac na moje pytania - chcialem sie po prostu dowiedziec jakie maja propozycje internauci i dopytac sie o szczegoly . Skip dzieki ze sie wypowiadasz bo duzo pomogles ale nie wymagaj od de mnie szybkiej decyzji bo i tak zamowie telefon w tedy kiedy bede pewny ze to zaden szajs nie jest . Wiedzy nie mam na temat telefonow dlatego czerpie ja z neta - po prostu sie tym nie interesuje jesli nie musze .
Co do telefonu LG l9 ma troche wiecej ramu i ekran wiekszy ale za to l7 ma duzo lepsza baterie + lepszy aparat - szkoda ze nie ma 1080 p + system 4.1 ad i dzisiaj juz raczej zamowie ktorys z nich wiec ZTE raczej odpada chociaz jest naprawde niezly .
To ktory byscie wybrali na moim miejcu ? - bateria jest dla mnie wazna szczegolnie po moim ostatnim telefonie ktory po prostu bez ladowarki nie wytrzymywal pol h caiglego uzywania bez ladowarki...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tych 3? Na starcie eliminuje LG L7 II ze względu Adreno 203 które jest bardzo słabe. Ma tylko troszeczkę lepszą baterię od LG L9. Poważnie bym się zastanowił nad ZTE albo LG L9. ZTE oferuje lepszy wyświetlacz, baterię, procesor, aparat, przednią kamerę. O wiele lepszy od LG L9. Nie rozumiem czemu rezygnujesz z tego ZTE.

Opublikowano

Jak tak bardzo ci zależy na znaczku to droga wolna. ZTE ma baterię 2500mAh także jak go kupisz nie będzie potrzeby dokupowania drugiej baterii. LG też ma sporą baterię. Nie wiem czy się opłaca, dla mnie to nie problem naładowanie baterii raz na te 2 dni.

Opublikowano

Dobra walic to oferta mi przepadla bo nie zdarzylem na koniec licytacji bo do teraz mialem spotkanie w sprawie szkoly ... Wiesz co widzialem duzo minusow z powodu tej baterii - kolesiowy rzekomo trzymala 8 h po naladowaniu wiec troche sie wystrachalem ... a jakies fajne xperie w tej cenie ? nie polecasz / polecacie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za duzo negatywow na na roznych forach do tej xperii .
Wielka chwila albowiem zdecydowalem sie na LG OPTIMUS L9 - poluje na allegro i na innych forach chce upolowac do 600 zl a jak nie znajde no to troszke wiecej :D

Wiec dzieki wszystkim za propozycje i za wypowiadanie sie w tym temacie - Piwo dla kazdego !
PS: Jak ktos by czasami widzial fajna oferte zakupu Lg l9-wiatki w sieci to z checia bym ja zobaczyl :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Narazie nic ciekawego nie znalazlem. Na allegro jest spoko oferta ale z WB leci wiec z gwarancja jakby sie cos dzialo to nie za fajnie by bylo czekac z miesiac ...

Gumtree tez oblecialem ale tez takie srednie oferty - fora te bardziej znane rowniez ( nic ciekawego ).

Okay z gory dzieki . ^_^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Krakow jak cos ale wiesz jakby dostawa z allegro to tez nie ma problemu przelewem . Do ilu ...? no jak najmniej - po prostu zeby nie przeplacac i zeby zatrzymac ta 6 w setkach ewentualnie 5 ale to jest malo mozliwe .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widziałem to ogłoszenie, sam bym kupił gdybym miał za co ale pamiętaj, jak tablica to tylko odbiór osobisty, pobranie albo allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...