Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oOo HappyCraft <> SkyBlock oOo [1.6.4] [80 slotów] [Start: Piątek 17:00] [Nowe Craftingi] [YouTuberzy] [Dropy ze Stone] [Gąbka] [TS3] [WWW]

katsumoto15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o usunięcie tego tematu. Był on tylko zapowiedzią serwera. Serwer już wystartował i niebawem pojawi się reklama tego serwera. Dziękuję :)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Powiem tyle wejdę na 100% serwer dopracowany na 100% targ te parkoury nowe craftingi jakaś gąbka z nagrodami

Jednym słowem SZACUN

Czekam na 17:00 ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

hm czemu w temacie piszesz o dropach ze stone a nie przedstawiasz ich szans na dropniecie tylko piszesz informacje na serwerze ... a go jeszcze nie ma

za wiele to w tej prezentacji nie ma nie wypisałeś :

jak zdobywać fundusze ( walutę na serwerze )

co jest w sklepie

za ile i co ma vip

jak wyglądają wyspy

nie rozumiem cie wszystko co podałem wypisałeś w prezentacji ale nic nie wyjaśniłeś , wszędzie jest to samo zdanie ''ich dokładny opis znajduje się pod komendą' .... .... ....'

nie wejdę na ten serwer ponieważ nie starasz się go przedstawić z jak najlepszej strony inaczej nie masz chęci żeby to zrobić

rmoiyq.png

Opublikowano

Dziękuję za pozytywne opinie! Pozostało tylko czekać do tej 17 i mam nadzieję, że zostaniecie u nas na stałe :)

@sebastosMC po co mam WSZYSTKO pisać w prezentacji? Była by ona masakrycznie długa i wątpię by komukolwiek chciało się ją czytać. Dropy możesz sprawdzić zaraz po wejściu na serwer poprzez komendę /drop. Skoro to skyblock to serwerowe $ zdobywa się jak zawsze poprzez sprzedawanie itemków w sklepie. " Co jest w sklepie " to oczekujesz, że wymienię WSZYSTKIE itemki? bo jest ich masakrycznie dużo. Co ma vip oraz svip możesz sprawdzić na serwerze poprzez komendę /vip czy /svip nie widzę potrzeby pisania o tym w reklamie serwera

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Wolę coś wiedzieć o serwerze a nie wbijać w ciemno :)

To powiedz mi czemu mam wejść na ten serwer a nie inny ?

Czemu twój jest taki piękny a nie inny ?

Wyjaśnij mi to informacjami z prezentacji .

Z prezentacji to ten serwer wygląda jak wiele innych nawet ten patent z gąbką widziałem już :D

rmoiyq.png

Opublikowano

na serwerze masz już wspomnianą gąbkę, WIELE parkourów za każdy jest nagroda, jest targ na który można tworzyć własne sklepy. Co do dropu ze stone oraz cobla to lecą nie tylko surowce ale także dirt, piasek itp. Wystarczy, że poświęcisz 2 minuty na serwerze i już WSZYSTKO wiesz :)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

up ok wejdę na serwer i zobaczę co tam jest o tej 17:00

ale siły nie masz na zrobienie chociaż ss-a chatu po wpisaniu np /drop ...

rmoiyq.png

Opublikowano

prezentację robiłem wczoraj późno w nocy i dodałem tylko screena spawna żeby chociaż jakiś wgląd na serwer był, ale za chwilę mogę dodać kilka screenów, żaden problem :)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Ja tam czekam do 17:50 i już nie wchodzę na ten serwer.

Jak administracja nie umie się wywiązać z terminu który sama podała to widać jaka ogarnięta jest :)

rmoiyq.png

Opublikowano

ogarnijcie sie kurwa , jest 17:49 i dalej off ładne mi to 10 minut , a zaraz powiecie że na jutro i chuj bombki strzelił , co ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

kolega je budował, jednak wątpie by były idealnie 'zgapione' możliwe, że jest pewne podobieństwo jednak na pewno różnią się od siebie :)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Serwer ogarnięty, Administracja ogarnia wszystko, Helperzy spoko, mili gracze, miła atmosfera i co tu dużo gadać musisz wejść i sam sie przekonać !

~TheBlooes

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Dzięki za pozytywną opinię ! :)

Zapraszam serdecznie również na naszego ts'a na którym bardzo często odbywają się eventy typu idol, hasztag, 1 z 10 i wiele innych.

Ip ts3 : ts-team.pl

63664285037120556547.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...