Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WEB] Hosting zdjęć (Prosze o przeczytanie "PS2" przez moderatora)

Konuz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dorób to:

Rejestracja i logowanie

Zarzadzanie swoimi zdjeciami

Wysylanie pliku zip do rozpakowania zdjec - automatycznie tworzy galerie ze zdjeciami z zipa

Jakis ladny wyglad

I dodaj troche jquery zeby ladne animacje byly, lub poprostu pokazywanie sie galerii w divie :)

Chyba tyle i bedzie git

Opublikowano

Brak strony logowanie.php

poprawione, logowanie odbywa sie na stronie glownej :)

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Jak się za coś takiego bierzesz to najpierw to dopracuj, bo widzę że ktoś ci stronkę wywalił php'em... Polecam jeszcze nad tym posiedzieć....

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Jak się za coś takiego bierzesz to najpierw to dopracuj, bo widzę że ktoś ci stronkę wywalił php'em... Polecam jeszcze nad tym posiedzieć....

Nie rozumiem... chce najpierw ogarnac jeden jezyk (PHP), a dopiero brac sie za drugi (w moim przypadku CSS). Dalem oferte w odpowiednim temacie co do upiekszenia mojej strony w CSS.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Nie rozumiem... chce najpierw ogarnac jeden jezyk (PHP), a dopiero brac sie za drugi (w moim przypadku CSS). Dalem oferte w odpowiednim temacie co do upiekszenia mojej strony w CSS.

Mówię o tym, że wystarczy wrzucić ci skrypt php i nie masz już strony... Przynajmniej tak było do teraz...

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Mówię o tym, że wystarczy wrzucić ci skrypt php i nie masz już strony... Przynajmniej tak było do teraz...

Dawno zostało to naprawione... teraz czegos takiego nie wrzucisz ...

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Sporo błędów, za duża czcionka, nie wstawiaj emot. A i płatki śniegu, boże..

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

platki sniegu bym dodal tylko dla chetnych np w cookie trzymac czy wyswietlic jesli true to wstawia skrypt od platkow a jak false to nie wstawia

Opublikowano

Nadal limit jest 8mb. Widze ze nie rozumiesz w czym problem, wiec cie naprowadze

Warning: POST Content-Length of 9867874 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in Unknown on line 0
Poza tym uzywasz przestarzalego kodu html i nie do konca bezpiecznych metod przed sqli (stripslashes() / mysql_real_escape_string()). O strukturze strony juz nawet nie wspomne...

Jestem programista html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...