Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Brand - "And all will burn..." Battlelet Guide #3

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem jaki jestes, bo widzac jakiegos jebanego pieska na awatarku( moda skurwiałych gimbów) stwierdzam ze jestes niedojebanym gimbusem z rozdwojeniem pierdolonej jazni.

Aha jeszcze jedno , wyjezdzasz z tekstami o rodzicach? to przepros matke odemnie ze lozka nie poscielilem po wczorajszej nocy. Nie musze przypominac o tym ze ja juz sie soba sammym zajmuje wiec nie potrzebuje zeby sie za mnie rodzice zabierali w przeciwienstwie do Ciebie gimbie. Uwazaj zebys kary na komputerek nie dostal czasem biedaczku. Beka kurwa idz skwarki z dupy lizac dalej a co do zycia to dojebales po calosci :D nie bede komentowal tego scierwa bo poprostu szkoda czasu. Masz 1500 postow i smiesz do mnie mowic nolifem ty jebany wyziewie goluma. Smacznego

btw. fajne tematy z metinem, po twoich wypowiedziach bylem w 100% pewny ze napierdalasz w ta gre dla dzieci z niedokurwieniem mozgowym, wszystko jasne dlaczego jestes taka pizda :D

Aha a poradnik na poziomie silvera-brazu wiec nie badz taki doprzodu battlegowno bo to ze Ci plusy za poradnik ludzie z brazu daja to nie wnikam :=]

Nawet nie czytam co napisałeś:

Jeszcze raz:

Powiedź im:

http://www.probuilds.net/champions/Brand

że są jebanymi brązami i silverami.

Pozdro :)

Opublikowano

Wiem jaki jestes, bo widzac jakiegos jebanego pieska na awatarku( moda skurwiałych gimbów) stwierdzam ze jestes niedojebanym gimbusem z rozdwojeniem pierdolonej jazni.

Aha jeszcze jedno , wyjezdzasz z tekstami o rodzicach? to przepros matke odemnie ze lozka nie poscielilem po wczorajszej nocy. Nie musze przypominac o tym ze ja juz sie soba sammym zajmuje wiec nie potrzebuje zeby sie za mnie rodzice zabierali w przeciwienstwie do Ciebie gimbie. Uwazaj zebys kary na komputerek nie dostal czasem biedaczku. Beka kurwa idz skwarki z dupy lizac dalej a co do zycia to dojebales po calosci :D nie bede komentowal tego scierwa bo poprostu szkoda czasu. Masz 1500 postow i smiesz do mnie mowic nolifem ty jebany wyziewie goluma. Smacznego

btw. fajne tematy z metinem, po twoich wypowiedziach bylem w 100% pewny ze napierdalasz w ta gre dla dzieci z niedokurwieniem mozgowym, wszystko jasne dlaczego jestes taka pizda :D

Aha a poradnik na poziomie silvera-brazu wiec nie badz taki doprzodu battlegowno bo to ze Ci plusy za poradnik ludzie z brazu daja to nie wnikam :=]

W tym momencie przestaje z tobą pisać bo wyjechałeś za mocno po rodzicach ;) ja tylko napisałem, że najwyraźniej nie mają czasu dla ciebie ale co tam, podstawówka nie ogarnie tak czy siak. Poleciał report za wulgaryzm, a to, że gram w metina to moja sprawa ;) Mhmm to samo powiesz o moich kolegach 25 lat + którzy grają w tą grę ? powodzenia w życiu, lepiej znajdź sobię dziewczynę i wyjdź z nią na dwór/przewietrz się ;).To, że mam 1200 postów, a nie 1500 to 1 ... po 2 ... jak taki mądry to zobacz kiedy założyłem to konto ;) 2010 ;) więc o ile umiesz liczyć - 3 lata + = 1000 dni ok. czyli co dziennie 1 post, czy to tak dużo ? raczej nie ;) to jest max 5 min.A to, że jestem "gimbusem" to może być moja sprawa, ty zapewne nie masz więcej niż 14 ponieważ co 3 słowo to wulgaryzm ...

@up

brązy nie zrozumieją ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...