Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o brzydkich chłopakach?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zwracam uwagi na urodę innych chłopaków... o.O

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Wy Tylko tak mówicie w praktyce nie widać xD

Mam świadomość, że większość kobiet (i facetów też) tylko tak mówi. Jednak ja mówię za siebie, więc nie generalizuj, proszę.

#don't care

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak brzydki. Jedna powie ładny, druga powie brzydki. Kwestia gustu.

Opublikowano

NIE WIEM BO JESTEM PIĘKNY :D

aha no ja na przykład powiedziałbym że jestem przystojny , bo piekne to mogą być kobiety ale chłopcy?!?! <lol> , popieram Naiko

..

Opublikowano

A co mamy o nich sądzić? Uroda to kwestia gustu. Poza tym wygląd ZAWSZE można nadrobić charakterem i usposobieniem.

To coś żadna tego nie chce zauważyć ^.^ Bynajmniej patrząc na dziewczyny w moim otoczeniu ;c

Mam świadomość, że większość kobiet (i facetów też) tylko tak mówi. Jednak ja mówię za siebie, więc nie generalizuj, proszę.

Po prostu dla nas, kobiety takie jak Ty, oceniające charakter wyżej od wyglądu, to po prostu gatunej zagrożony wyginięciem.

Opublikowano

Brzydki to pojęcie względne. Jest to tylko kwestia gustu. Jak ktoś kiedyś napisał 'każda potwora znajdzie swego amatora'. Może nie zawsze zachwycamy, lecz możemy nadrobić to swoim charakterem, zachowaniem. (Dla ścisłości jestem chłopakiem i wyrażam tylko swoją opinię :P)

zSCFQrN.png

Opublikowano

aha no ja na przykład powiedziałbym że jestem przystojny , bo piekne to mogą być kobiety ale chłopcy?!?! <lol> , popieram Naiko

"Chłopcy to są w agencjach towarzyskich, my jesteśmy młode wilki!" Taki mi się cytat przypomniał.

Co do tematu to takie czasy,rzeczywistość.

Musi być dobra dupa z brakiem inteligencji. Nawet te co piszą, że takie nie są to takie są. Bo każda chce atrakcyjnego mężczyznę jakim jest krzyż.

Podsumowując facet chce dobrą dupę, baba chce przystojnego (może być łachudra) ^^.

Uroda przemija, charakter zostaje.

Opublikowano

"Chłopcy to są w agencjach towarzyskich, my jesteśmy młode wilki!" Taki mi się cytat przypomniał.

Co do tematu to takie czasy,rzeczywistość.

Musi być dobra dupa z brakiem inteligencji. Nawet te co piszą, że takie nie są to takie są. Bo każda chce atrakcyjnego mężczyznę jakim jest krzyż.

Podsumowując facet chce dobrą dupę, baba chce przystojnego (może być łachudra) ^^.

Uroda przemija, charakter zostaje.

Bez obrazy dla krzyża ale sądzę, że kobiety nie postrzegają go jako atrakcyjnego. Jest jeszcze wiele dziewczyn które wolą normalnych chłopaków.. A co do wyglądu to nikt nie ma na to wpływu nie mówiąc o operacjach plastycznych <facepalm>. Często spotykam się z przypadkami w których dziewczyny na siłę szukają atrakcyjnego chłopaka który wie, że może mieć dziewczyn na pęczki i tylko się nimi bawią a one przepraszam, że tak powiem ale głupie nie wyciągają z tych żadnych wniosków. Ogólnie nie uważam się za atrakcyjnego ale nie potrafił bym skrzywdzić dziewczyny przez co prawdopodobnie jej nie mam bo tak to już dzisiaj jest ;)

Ci przysłowiowi skurwiele mają dziewczyn na pęczki, a dobrzy chłopacy którzy szanują dziewczyny niestety mają problem z ich znalezieniem.

Jednak jeśli mam mieć dziewczynę która chwali się jakiego to ma ładnego chłopaka, ale po prostu jest z nim dla szpanu to wolę już być sam :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Bez obrazy dla krzyża ale sądzę, że kobiety nie postrzegają go jako atrakcyjnego. Jest jeszcze wiele dziewczyn które wolą normalnych chłopaków.. A co do wyglądu to nikt nie ma na to wpływu nie mówiąc o operacjach plastycznych <facepalm>. Często spotykam się z przypadkami w których dziewczyny na siłę szukają atrakcyjnego chłopaka który wie, że może mieć dziewczyn na pęczki i tylko się nimi bawią a one przepraszam, że tak powiem ale głupie nie wyciągają z tych żadnych wniosków. Ogólnie nie uważam się za atrakcyjnego ale nie potrafił bym skrzywdzić dziewczyny przez co prawdopodobnie jej nie mam bo tak to już dzisiaj jest ;)

Ci przysłowiowi skurwiele mają dziewczyn na pęczki, a dobrzy chłopacy którzy szanują dziewczyny niestety mają problem z ich znalezieniem.

Jednak jeśli mam mieć dziewczynę która chwali się jakiego to ma ładnego chłopaka, ale po prostu jest z nim dla szpanu to wolę już być sam :)

Witamy w XXI wieku ;)

Opublikowano

Twierdzicie, że kobiety odtrącają brzydkich facetów. Myślę, że trafialiście (albo wybieracie sobie) płytkie dziewczyny, być może sugerując się właśnie ich wyglądem, więc to działa w obie strony. Ciekawi mnie, ilu z Was (facetów, uważających się za brzydkich) spróbowało zagadać do brzydkiej dziewczyny. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nawet " normalna " dziewczyna która ogólnie bardziej patrzy na charakter mężczyzny a mniej na urodę, w głębi duszy marzy o przystojniaku, tak jak z bajki... :D

Znam takich dziewczyn sporo i szczerze mówiąc dla mnie takie dziewczyny są jak złoto, nie lubię takich co by dla szpanu chodziły, albo po prostu bawiły się z chłopakiem.

Może to i dziwne, że właśnie takie dziewczyny cenie bo w dzisiejszych czasach, większość chłopaków patrzy jedynie na " dupe i cycki " a nie na charakter, ja właśnie patrze na charakter i pasję dziewczyny i to może się wydawać dla większości dziwne.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Kwestia gusty i tyle.

@offtop

A co do tego, że kobiety patrzą na wygląd to podam Wam przykład prosto z życia:

Mam przyjaciółkę Karolinę, którą pare miesięcy temu olał chłopak, była zalamała, w dołku, ale to tylko wprowadzenie. Zagaduje do niej chłopak, który nie jest zbyt urodziwy, ale jednak bardzo się stara, próbuje ją zabierać w wyszukane miejsca, daje kwiaty, ale ona nic. Gdy się pytam czemu nie spróbuje to ona nie powie, że jest brzydki bo przecież to by była plama na honorze, ona powie "nie jest w moim typie". Później zagaduje do niej chłopak, który jest przystojny, jednak ona cały czas na niego narzeka, że się źle rozmawia, i nie może go rozgryźć. I wiecie co robi Karolina? W daje się w związek z tym chłopakiem mimo tego wszystkiego, bo przecież on wygląda... Po paru tygodniach okazuje się, że było jego trzecią dziewczyną wtym samym czasie;)

No może to nie dotyczy wszystkich, ale znam jeszcze kilka przykładów, chociażby sam ja i moja dziewczyna która mnie olala dla przystojniejszego chłopaka(chwała jej za to bo się zmieniłem dzięki niej;P), dziewczyn które nie patrzą na wygląd, ale przecież chłopak może nie być w ich typie;)

Opublikowano

W skrócie, życzmy sobie, żeby kiedyś w przyszłości, znaleźć tą drugą połówkę która będzie kochała nas takimi jacy jesteśmy i popierała nasze pasje :)

A suche dziewczyny niech lecą na suchych chłopców i na odwrót :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...