Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o brzydkich chłopakach?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Chłopcy to są w agencjach towarzyskich, my jesteśmy młode wilki!" Taki mi się cytat przypomniał.

Co do tematu to takie czasy,rzeczywistość.

Musi być dobra dupa z brakiem inteligencji. Nawet te co piszą, że takie nie są to takie są. Bo każda chce atrakcyjnego mężczyznę jakim jest krzyż.

Podsumowując facet chce dobrą dupę, baba chce przystojnego (może być łachudra) ^^.

Uroda przemija, charakter zostaje.

Sorry ale na krzyża lecą tylko panowie :)

Opublikowano

A co mamy o nich sądzić? Uroda to kwestia gustu. Poza tym wygląd ZAWSZE można nadrobić charakterem i usposobieniem.

Patrząc na pewnego buca... to chyba masz racje xD:D

Szczerze? Sam może i najpiękniejszy nie jestem, ale kurde, jakoś nigdy nie czułem się przez to gorszy, a co więcej nie miałem tak, że nie zagadałem do dziewczyny która mi się podoba. Fakt nie raz było tak, że nie chciało mi się gadać z 40 metrowym wielorybem, bo nie oszukujmy się, ale po części też trzeba lubić patrzeć na tę drugą osobę...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie wiem jakoś na pierwszy rzut oka wolę z chłopakiem pogadać, oczywiście mówię o takich no po prostu zwykłych, niczym się nie wyróżniających z wyglądu. Jak jest masakrycznie brzydki no to wiadomo... ale to chyba skrajny przypadek by musiał być.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...