Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Folder na hasło :)

RaiZeN_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zapewne każdy z was ma na komputerze dane, które nie powinny dostać się w cudze ręcę. Aby je ukryć można użyć pendrive'a lub płyty CD, ale ja pokażę wam jak zrobić bardzo prosto folder na hasło, zapraszam do oglądania i oceniania. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q2LxMRmG18M

Link do pliku

//EDIT: Sorki za głos, ale mikrofon wziąłem od siostry, bo mój się spi*****ił. :C

@ Z powodu usunięcia filmiku temat zamyka, żeby nie było spamu. Jak autor filmiku będzie chciał wrzucić nowy bądź coś poprawić zapraszam na PW. // CODER_BEST

img.jpg

Opublikowano

Mówisz trochę jakbyś się nie wyspał :P Ale tak to fajnie ;)

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Dzięki RaiZeN_PL za tego tut'a, ostatnio chciałem takie coś, lecz nie chciało mi się szukać... Poradnik fajny, wszystko dobrze wytłumaczone, no cóż więcej, jutro dam Ci like(bo dziś limit). Rób dalej V-TuT'y :)

Opublikowano

Dzieki za ocene. :) Chetnie nagram wiecej poradnikow, tylko na jaki temat? No i moge uzywac komputera tylko w weekeend, wiec szybko nie bedzie. ;c

img.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...