Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana euro na pln

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byle dziecko nawet wymieni, nie istnieje żaden przepis ograniczający wiek. co najwyżej ograniczeniem może być tylko kwota bo przy zbyt dużej ( kilka tysiecy itp ) może zażądać dowodu albo podania innych danych osobowych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tutaj już chyba wyjasnili wyzej,nie bedzie zadnego problemu ja co prawda nie mam problemu z wiekiem,ale w moim przypadku nigdy nie pytali o zadne dokumenty tozsamosci,a wymienialismy z dziewczyna kilkanascie raze euro-pln.

Opublikowano

od małego wymieniałem czy to euro czy funty, nigdy mnie o nic nie zapytali.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

czy jezeli jestem nie pelnoletni to moge bez zadnych problemow isc i wymienic?

Też nie jestem pełnoletni a mi wymieniają ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Bardzo często wymieniam Euro na PLN i nigdy nie miałem żadnych problemów. (Tak, jestem niepełnoletni).

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Weź na dodatek to że nie zawsze biorą równa cenę masz np 100 euro a babka w danym kantorze może ci dać do wyboru ze możesz wymienić albo 90euro albo 120,ja tak czasem miałem ale nie pamiętam czy przy tak równej kwocie jak twoja.

Opublikowano

spokojnie Ci wymienią nawet większą kwotę, wątpię żeby cokolwiek ktokolwiek miał przeciwko, przecież oni na tym zarabiają ;)

Opublikowano

A jak nie wymienią, to powiedz, że kierownika prosisz. Następnie powiedz mu, że łamią twoje prawa konsumenta. Jeżeli dalej nie chcą wymienić, idź do innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...