Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Stwórz własną broń

Flinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znaczy mam stworzyć graficzną broń tak ?

Nie trzeba jej opisywac ani nic ?

I ma być w texturce czerwono-białej ?

Tak. Narysuj ją w wybranym przez siebie programie w kolorach biało-czerwone ;).

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Trzeba rysować w programie czy można np użyć renderu broni i ją zmodyfikować ?

Nie. Tylko i wyłącznie rysowanie żadnych render'ów,stocków itp ;).

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Mam nadzieję, że we Fresh Paincie mogłem?

Bo malowałem pędzlami, lecz dałem tylko link...

Nie mogę użyć graiki o takim rozszerzeniu xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A czy może być to sklejka np 5 broni ?

Przykładowo pobieram 5 obrazków broni i montuję w jedną całość?

Żadnych gotowców jedynie narysować.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Dla mnie to jest śmieszne, że moderator działa w sposób nieobiektywny. Konkurs nosi nazwę "wymyśl swoją broń". Nie jest sprecyzowane, że ma być to standardowa broń. W regulaminie nic takiego nie pisze. Zrobiłam pracę, nie łamie ona ani regulaminu globalnego, ani lokalnego, ani regulaminu konkursu, a została odrzucona, bo Ravgor ma uprzedzenia do mojej osoby, kpina. Taka taktyka nie przystoi moderatorowi. Broń to broń. Nie zależnie w jakiej postaci. Chciałabym, aby ktoś kompetentny i obiektywny ocenił sytuację.

Opublikowano

Można jeszcze zmienić brońke czy nie ?

Bo zaakceptowaniu juz nie.

Cała broń musi być czerwono biała czy może być tylko jakiś model

Nie. Moze byc w połowie.

A prace wykonane w 3D akceptujecie?

Tak jezeli nie jest gotowiec.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Dlaczego broń ma być na siłę biało-czerwona? Nie dość, że chujowo to wygląda to jeszcze nie zgadza się z np. moimi przekonaniami więc tutaj pytanie. Może być w innym kolorze czy "wymyślanie" jest narzucane z góry? Jeśli tak to zmieńcie nazwę konkursu bo coś nie może zostać wymyślone jeśli narzucone są temu jakieś kryteria...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

he he tytuł stwórz własną broń a większość prac na konkurs to bronie które już istnieją tylko ze zmienioną nazwą.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

he he tytuł stwórz własną broń a większość prac na konkurs to bronie które już istnieją tylko ze zmienioną nazwą.

You made my day.

Właśnie o to chodzi! To miała być WŁASNA broń, a nie przerysowana, skopiowana, odwzorowana istniejąca broń. Moja jest jak najbardziej własna, więc tym bardziej nie rozumiem dlaczego została odrzucona. :)

Opublikowano

You made my day.

Właśnie o to chodzi! To miała być WŁASNA broń, a nie przerysowana, skopiowana, odwzorowana istniejąca broń. Moja jest jak najbardziej własna, więc tym bardziej nie rozumiem dlaczego została odrzucona. :)

Bo to ryba nie bron ;__;

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Bo to ryba nie bron ;__;

To jest broń-ryba. Z resztą masz tam opis. Kolega wyżej dobrze stwierdził... to miała być WŁASNA broń, a nie istniejąca, która jest po prostu w barwach polskiej flagi.

Opublikowano

To jest broń-ryba. Z resztą masz tam opis. Kolega wyżej dobrze stwierdził... to miała być WŁASNA broń, a nie istniejąca, która jest po prostu w barwach polskiej flagi.

Broń a nie ryba z mieczem tym nawet walczyć się nie da. Gdy jesteś na wojnie bijesz po twarzy rybą innych ludzi ?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Broń a nie ryba z mieczem tym nawet walczyć się nie da. Gdy jesteś na wojnie bijesz po twarzy rybą innych ludzi ?

Ale Ty jesteś... no już nie mam słów, żeby to określić. Wałkowałam Ci to wczoraj na PW! To jest łódź podwodna, która jest w kształcie ryby (opływowy kształt, te sprawy) i używa się ją do ataków Z WODY, podwodnych. Miecz to miecz, służy do eliminowania wrogów. Może być także działkiem, które strzela na krótkie dystanse. Heh. Nikt nie mówi o biciu rybą po twarzy. Sorry, w Postalu nożyczkami można zabijać, a Ty znając życie byś się do nożyczek przyczepił, bo nie jest to po prostu przerysowana broń, która już istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...