Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Stwórz Własną Broń

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1384007396-U247153.png

Witam serdecznie ! z okazji że jutro wypada 11 listopada mamy dla was konkurs co trzeba zrobić w konkursie? musicie zaprojektować swoją broń a następnie użyć kolorów narodowych czyli biało-czerwone. Programy które możecie użyć to praktycznie wszystkie Gimp,Paint,Photoshop i wszystkie tego typu podobne.

1384007412-U247153.png

1.Zabrania się Ripowania pracy (czyli kopiowania z innych stron kradnięcie prac innym osobom ) kara: 10 pkt ostrzeżeń i ban na 3 dni

2.Wszystkie pytania związane z konkursem piszemy tutaj: niedostosowanie się kara : 5 pkt ostrzeżeń

3.Konkurs Trwa do 17.11.2013

4.Każda praca musi być w kodzie ([*/) jeżeli praca jest zbyt duża to także w spoilerze.

5.Musi być przynajmniej 4 użytkowników żeby konkurs się rozstrzygnął

1384007424-U247153.png

1384007437-U247153.png

1 Miejsce : 8-AwardImgMaster-1361138012.png

2.Miejsce : 7-AwardImgMaster-1361137781.png

3.Miejsce: -10% z paska ostrzeżeń (bez talonów)

1386361287-U962219.png

By Maxio.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1384447104-U949229.jpg

#Mała poprawka :x

//A gdzie spoiler ?|Ravgor

Zaakceptowane

Opublikowano

mpcforum_neoxyh.png

Chciałbym zaproponować miecz. Jest to broń, która w pewnym stopniu nawiązuje do średniowiecznych rycerzy. Wybrałem takową, gdyż to oni wielką wagę przywiązywali do swojej ojczyzny. Szanowali swój kraj, nie wstydzili się jego. Byli jednym słowem patriotami.

Niestety, lecz w dzisiejszych czasach ludzie nie szanują lub nie pamiętają o odpowiednim zachowaniu. Chciałbym, aby ludzie nie zapominali o patriotyzmie. Niestety coraz mniej ludzi pamięta o świętach narodowych, wywieszaniu flagi, szanowaniu ojczyzny. Dochodzi do tego stopnia, że ludzie nie chcą przyznać się, że są Polakami. Chciałbym, aby hasło, które umieściłem na mojej pracy, przypomniało niektórym, czym jest patriotyzm.

Broń wykonana w programie GIMP. Użyte troszkę Painta.

//zaakceptowane

zSCFQrN.png

Opublikowano

...

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Prezentuje wam mojego granata który nazywa się turbo bomba xD Wszystko robiłem w paincie przypomniały mi się czasy podstawówki dziękuje :D

2de49c8e4ded70af694e79e.1100x1100.jpg

//zaakceptowane.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...