Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Taka tak wskazówka ode mnie dla Was

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mogę zabrać. Wiadomo, że na sharqi nie będę brał um do heli, tylko własnie na defi, flary itp. Teraz grałem z WHY i oto staty z 4 rund 26/6 31/11 17/3 14/1 Only M2BOB i M1911 Elite. Może z 2 kille z heli, poza ostatnią rundą, bo tam 8 z heli (2x rozwaliłem transportowego heli rusków). Jakby co, to why i Grave potwierdzą moje staty.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ale mogę zabrać. Wiadomo, że na sharqi nie będę brał um do heli, tylko własnie na defi, flary itp. Teraz grałem z WHY i oto staty z 4 rund 26/6 31/11 17/3 14/1 Only M2BOB i M1911 Elite. Może z 2 kille z heli, poza ostatnią rundą, bo tam 8 z heli (2x rozwaliłem transportowego heli rusków). Jakby co, to why i Grave potwierdzą moje staty.

Przede wszystkim, trzeba podczas gry pojawiać się na tsie. Jak tego nie robisz to Cię ludzie nie znają, a same treningi nie wystarczą. A co będziesz robił na treningach ?

To, co robi prawdziwy medyk. Podnosił swoich, uleczał. Bronił i szturmował flagi i rzucał flary w odpowiednich miejscach. Jak nie masz defi i flary to jesteś nikim, a nie medykiem, bo to jest PODSTAWA.

I zamiast udawać, że pozjadałeś rozumy, posłuchaj czasem kogoś, kto wie więcej przez zdobyte doświadczenie, długość gry i ludzi z jakimi gra. Amen.

Opublikowano

Dobra, jestem nikim :)

Wpisujac sie do klanu musisz pamietac o grze zespolowej. Ja zrezygnowalem z 2 powodow: wole grac sam na moim koffanym omanie i nie ogarnialem tego skilla. W mh sa terminatory nie do pokonania :D
Opublikowano

Klanowicz. Skoro ma tagi to domyśl się. :)

Duprees, jakie tam terminatory ... :( Szkoda, ze zrezygnowales. :(

No teraz chcialem dolaczyc ale nie mam skilla poprostu. Dodatkowo nie zawsze na wieczor moglem byc bo dziele komputer na cala rodzine ...
Opublikowano

Niby tak, ale 328m z niego nie zrobisz, a z mg36 tak.

Ogólnie, to każda broń na medyka nadaje się na daleki dystans. W niektórych broniach w ogóle nie widać różnic przy strzelaniu. Może dlatego, że połowa z nich pochodzi z jednej rodziny (m240bob, sawka, para). QBB nadal jest najlepsze, jeżeli lubisz strzelać po 1 kulce ale z dużym dmg.

Pewnie chyba masz na myśli każda broń jest dobra na daleki,ale chyba z aimbotem albo z użyciem dobrego macra.

Poza tym m240b ta broń się nie nadaje do użycia raz to dmg nie ma zbytnio dobrego przy użyciu nemezis,a dwa jest zbyt wolne.

Qbb nie jest najlepsze nie na tą chwilę.Można powiedzieć,że kiedyś było najlepsze,ale nie teraz no chyba,że poprawią lepiej kolby to może Qbb powróci na listę szczytów ... .

U mnie teraz tak naprawdę liczy się mg36 przez większość osób znienawidzona broń,ale mnie to lotto gram tym czym będę miał jakieś szanse względem innych klass.

A co do fn mini pary się nie wypowiem,bo jako jedynej broni z rkm nie mam tylko tej,ale podobno broń jest dobra,ale czy będzie lepsza ta broń od mg36 ?? któż to wie :P

Opublikowano

Klanowicz. Skoro ma tagi to domyśl się. :)

Duprees, jakie tam terminatory ... :( Szkoda, ze zrezygnowales. :(

Jesli ma tag to czy ta osoba tez jest w MH ? http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2305294773/347137701

12 lvl 28min gry zabitych 5 zgony 18 :D i jego Mechanik 5 min 1 runda i 20 lvl

szturm 52 min i 21 lvl

Na BlackList go nie widze xD

Opublikowano

Jesli ma tag to czy ta osoba tez jest w MH ? http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2305294773/347137701

12 lvl 28min gry zabitych 5 zgony 18 :D i jego Mechanik 5 min 1 runda i 20 lvl

szturm 52 min i 21 lvl

Na BlackList go nie widze xD

Widzę niezłe ograniczenie z Twojej strony. Jakbyś nie zauważył, jedni z najlepszych graczy grali przed wejściem statystyk od czasów bety. Jak weszły statystyki to wiele osób albo nie wróciło wgl do gry, ale pograli sobie dosłownie chwilę jak Axsas.Co Ty człowieku oceniasz ? Kogoś kto wszedł na 5 minut gry mechanikiem ? Dawniej grało się bez dodatków do broni, widzisz gdzieś je u niego ? :) Na każdą klasę ma bronie +3, więc wątpię, abyś się wypłacił na jego konto. :))

Opublikowano

Ej Ty serio taki jestes czy udajesz ? A jesli ktos ma przegrane 0 minut, 0 killi i ma 0 deadow oraz posiada 20 lvl to jak go zdobyl ? podobnie jak zrobila to osoba graja chwile po wejsciu statystyk ? rusz mozgownica, potem pisz...

Opublikowano

Oj tam nasmiewac no co Ty :P

przeczytalem strone wczesniej ze jak ma tag to sie domysl to z ciekawosci szukalem graczy z tym tagiem

i pech ze znalazlem osobe co juz dluuugi czas nie gra. Nie zagladalem jaka ma bron dopiero jak napisales +3 to zjarzylem

ze to nie nowe konto.

Jesli kogos urazilem to Przepraszam

Opublikowano

spoko. jak juz szukasz to musisz wiedziec, ze.niektorzy zazdrosnicy, ktorzy albo sie do nas nie dostali albo nie znam innego powodu, daja sobie MH przed nickiem. Moze czuja sie lepsi, ale kest sporo takich podszywek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...