Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine 6.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli moge go bez problemu uzywac? bo umiem sie obslugiwac i poprawnie skonfigurowac. I nie dostane bana na vac ?

Ej i musze koniecznie 5.6 czy moge inna wersje?

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez różnicy wersja.

Jeśli nie ma anty-cheata hookującego writeprocessmemory to można i cie nie zbanują.

Nie siłą, a młotkiem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam! Odrazu przejdę do rzeczy. Zaczęła się szkołą = mniej czasu na granie w metina. I pomyślałem sobie , że przydałby się jakiś expbot. Najlepiej easymetin2 - jednak jest on płatny, a freetime jest za krótki. No więc postanowiłem zagadac z jednym z najlepszych polskich skrypterów(sam nie umiem tego zrobić). Jego nick to kyku.Zgodził się przerobić easymetin2 tak ,żeby działał cały czas. Jednakże, że on nigdy nie robi nic za darmo wstawił przerobionego hacka na strone , z której aby ściągnąć - trzeba wykonać jedną ankiete. Ankiety są bardzo proste - najczęściej chodzi o rejestrację. Ściągnąłem to już tydzień temu i od tego czasu em2 wbiło mi juz 10 leveli(35-45, 5-6 h dziennie). Z tego powodu , że dużo rzeczy wiem z tego forum(wcześniej tutaj konta nie miałem , jako gość siedziałem tutaj codziennie) chciałbym podzielić się z Wami tym hackiem. Jednak nie będę łamać praw autorskich i nie będę wrzucać tego na inny hosting.Tutaj są dwa linki do ściągnięcia:

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=30cbdc8b7afd4e079e93f1666220080b31a9b177f4d94ddcc1e5555fb8821f41-1316860659

Naprawdę zachęcam do ściągania. Ta ankieta trwa 2-3 minuty a hack będzie trwał , aż metin2 jakos się nie zabezpieczy.To tyle z mojej strony.

Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne,interpukncyjne oraz stylistyczne.

~Mendrug

Nie zamieszczamy linków z serwisów typu sharecash

Dodaj linki z innego hostingu

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przedawniony fakt ale niektorzy zaglądają tu wiec

w grach single mozemy zminic prawie każdą wartość od hp po kasą a nawet ilość sztrzał w kołczanie

w mmo działa tzw speedhack zarówną w przeglądarkch jak i instalowanych (np. DarkOrbit, metin2, Battlefield Bad Company 2) sam używałem to wiem

W Battlefield BC2 mozemy za jego pomocą ustawic niekonczącą się amunicje bez konieczności przeładowania robiłem tak jak jeszcze w to grałem

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Przepraszam jeśli źle trafiłem

Mam program CE 6.1 i gram w blood bowl legendary edition nauczyłem się dodawać kase bo to proste ale nie potrafię zmieniać Levelu swoim graczom

prosze o podpowiedz o rade

z góry dziekuje

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa jeśli chodzi o grę World of Tanks zmiana liczby pieniedzy nie działa tak jak w grze zainstalowanej na własnym piecu

chodzi oto ze kasa sie zmieni ale tylko na chwile po wejsciu w inna plansze lub strone gry pieniadze wracaja do sumy z przed zmiany

jakas rada??

Opublikowano

Witam

Jezsli powtarzam temat to sorki ale nigdzie nie moge nic znalesc czy ten program dziala na Shaiya( Thasen PL ) ( zmiana ilosci kasy )

Jeśli tak to jak ???

thx za odp

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://cheatengine.org/download/d1/CheatEngine61.exe dla gości :P

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=46cd674ec56aafc12b0444a0318c78c73509f958966ef818505c99f31cb4a0ed-1323495854 skan dla gosci :P

Jeszcze jedna sprawa jeśli chodzi o grę World of Tanks zmiana liczby pieniedzy nie działa tak jak w grze zainstalowanej na własnym piecu

chodzi oto ze kasa sie zmieni ale tylko na chwile po wejsciu w inna plansze lub strone gry pieniadze wracaja do sumy z przed zmiany

jakas rada??

sorry, ze tak późno, ale dopiero wróciłem z delegacji. Ja myslę, że gdzieś tam w ustawieniach gdzie ustawiałeś wszystko. Powinno być coś jak by na czas czy coś takiego. Nie wiem czy to coś podobnego do wersji najstarszej, ale jak zrobie tutorial'a to Ci podeśle priwkiem :)

jakas rada??

sorry, ze tak późno, ale dopiero wróciłem z delegacji. Ja myslę, że gdzieś tam w ustawieniach gdzie ustawiałeś wszystko. Powinno być coś jak by na czas czy coś takiego. Nie wiem czy to coś podobnego do wersji najstarszej, ale jak zrobie tutorial'a to Ci podeśle priwkiem :)

jakas rada??

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ech, ja jestem jeszcze zielony w hackowaniu Cheat Enginem i niemam pojęcia jak to dalej rozwinąć.

RUSKIE w każdej grze shackują(niekoniecznie Cheat Enginem) jak oni to robią :O

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny ten program.

Na pewno go sciagne, i wgram na komputer...

bez gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...