Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine 6.4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<font face="Gabriola" size=7><strong><font color=#FF0000>S</font><font color=#FF1500>i</font><font color=#FF2F00>e</font><font color=#FF4400>m</font><font color=#FF5900>a</font><font color=#FF6F00>n</font><font color=#FF8800>k</font><font color=#FF9D00>o</font><font color=#FFB200> </font><font color=#FFC800>A</font><font color=#CCB400>l</font><font color=#CCC500>l</font><font color=#C2CC00> </font><font color=#B1CC00>Z</font><font color=#9CCC00>A</font><font color=#8BCC00>P</font><font color=#7ACC00>R</font><font color=#69CC00>A</font><font color=#55CC00>S</font><font color=#44CC00>Z</font><font color=#33CC00>A</font><font color=#1FCC00>M</font><font color=#0ECC00> </font><font color=#00CC03>N</font><font color=#00CC14>A</font><font color=#00CC29> </font><font color=#00CC3A>M</font><font color=#00CC4B>O</font><font color=#00CC5C>J</font><font color=#00CC70>E</font><font color=#00CC81>G</font><font color=#00FFB7>O</font><font color=#00FFCC> </font><font color=#00FFE6>C</font><font color=#00FFFB>H</font><font color=#00EEFF>O</font><font color=#00D9FF>M</font><font color=#00BFFF>I</font><font color=#00AAFF>K</font><font color=#0095FF>A</font><font color=#007BFF> </font><font color=#0066FF>p</font><font color=#0051FF>i</font><font color=#003CFF>o</font><font color=#0022FF>t</font><font color=#000DFF>r</font><font color=#0800FF>e</font><font color=#1E00FF>k</font><font color=#3700FF>9</font><font color=#4C00FF>9</font><font color=#6200FF>-</font><font color=#7700FF>9</font><font color=#9000FF>@</font><font color=#A600FF>o</font><font color=#BB00FF>2</font><font color=#D000FF>.</font><font color=#EA00FF>p</font><font color=#FF00FF>l</font></strong></font>

Opublikowano

Jeśli ktoś gra na ElsWord to Polecam Mozna zmienic wartosc ataku na mapce i meic np zamiast 3k 1kkk polecam a jesli chodzi o metin2 pl ITP to nie działa. zazwyczaj musiszz uruchomic gre (MULTI) Open: znalesc proces gry cheatem jesli np wartosc ataku czy cos to z perlym eq wpisujesz i potem sciagac robisz NEXT SCAN i zaznaczasz wszystkie plcizki jakie wyszly MAX 6 i zmieniasz wartosc proste ?

INTPRO Zycie Nigdy się nie kończy

Opublikowano

a czy w grze warrock będzie działać jak tak to co możę on dać

w tej grze już dawno jest zablokowany, kiedys dało sie wklejać bronie np. dałeś sobie famasa na 9999999999 dni i zadawał normalne obrażenia..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hm... czy on działa na Elswordzie ?

Bo u mnie znajduje proces wpisuje dane i wychodzi komunikat No readable memory foun.

Uczeń
Opublikowano

Hm... czy on działa na Elswordzie ?

Bo u mnie znajduje proces wpisuje dane i wychodzi komunikat No readable memory foun.

Nie działa, ale możesz zrobić obejście dodatkową biblioteką ;)

ExodusMt2.pl

Opublikowano

do gier takich jak Metin2 czy gier facebook'owych nie jest on przydatny, ponieważ to tylko iluzja. Z tego co wiem to na niektórych grach można z tym śmigać normalnie, nie wiem do końca jak to działa.

Opublikowano

to nie hack tylko zmiana wartości wyswietlanej, w zadnej grze tego typu nie wzbogacisz się tym sposobem, serwer widzi zawsze własciwe wartości

co najwyzej mozesz sobie w nim właczyć spedhacka w grze i nic więcej poza tym nie robi w grach mmorpg poza odczytem zawartości pamięci

W niektórych grach można zmienić wartość, którą zapisuje serwer ;)

Ogółem Cheat Engine - bardzo przydatny program.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie, jak pobralem ten program i gdy chcialem schakowac gre multiplayer np. Sherwood to wogole ilosc kasy mi sie nie zmieniala?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...