Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine 6.4

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiesz mi co i jak? Mam tego engina i chcę go użyć w 12Sky i 12Sky2...

Proszę daj instrukcję... Ten "help" w tym ce w ogóle mi nie pomógł... Nie wiem jak tego ce użyć. :s

S00007.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat Engine 5.6 jest jak każda poprzednia część, tylko trochę szybszy

Z tego co wiem Metin 2 to mmorpg, a w nich nie działa Cheat

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Gram w Sherwood ściągnąłem sobie CE 5.6. próbowałem z różnymi hackami na kase i miksturki na różne sposoby bezskutecznie.Czy ta najnowsza wersja działa jeszcze na Sherwood? Barzo was proszę o pomoc. Będe niezmiernie wdzięczny. Mój namiar: GG: 20482770

Opublikowano

to nie hack tylko zmiana wartości wyswietlanej, w zadnej grze tego typu nie wzbogacisz się tym sposobem, serwer widzi zawsze własciwe wartości

co najwyzej mozesz sobie w nim właczyć spedhacka w grze i nic więcej poza tym nie robi w grach mmorpg poza odczytem zawartości pamięci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dajcie instre do tego cheat engine5.6 bo mnie normalnie szlak trafi jak sie nie naucze (((mam na sell 28lv w metinie lwia +9 srebrny+9 pienciokontna+8 zelak +7 bambusowe +9 i 4kk mój mail [email protected] pisac jak by co zamienie sie za jakiegos moze woj///ninja 50lv bez eq ten mój 28lvl ma jeszcze ribka +7 kd woj +3 smierci+4 i penetry+3w ribku)))pisac na mail jak by co

Chłopaku to nie jest targ ! Reklame swojej <pro> postaci wystaw gdzieś indziej. (No chyba że chcesz posty nabić) ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hej prosze o instrukcje jak sie uzywa tego w tibi zeby byla to prawdziwa kasa prosze :) bedzie 5

Opublikowano

proste, odpalasz tibie, odpalasz ce , dajesz na okienko tibi i to ważne: wciskasz ALT i trzymając go wciskasz F4

jak nie działa to z zastrzezeniami do autorów CE ze niechce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytanko bo nie mogę znaleźć cheat engine 5.4 ma ktoś może link na ich oficjalnej stronie jedynie mogę 5.5 i 5.6

A w wersji 5.6 nie ma pewnych opcji a mi są potrzebne.

Np.: Zmiana trybu wyszukiwania w celu kopiowania itemów.

Proszę o pomoc.

Ja chce uzyskać takie opcje jak tam:

http://www.youtube.com/watch?v=X7lsC7C_59c&feature=fvw

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ile razy pisac i powtarzać, dosłownie jak niedorozwoją , CE nie skopjuje ani nie doda niczego w grze, to modyfikacja pamieci tylko po stronie klijenta gry a nie serwera , niby masz ale faktycznie nie masz tego co widzisz, po restarcie gry znowu musisz od nowa szukac by sie nacieszyc głupim itemem którego i tak inni nie zobacza

a wszystkie opcje sa tam gdzie powinny tylko widać nie potrafisz ich znajśc bo w filmie widac wersje nawet starszą 5,4

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ile razy pisac i powtarzać, dosłownie jak niedorozwoją , CE nie skopjuje ani nie doda niczego w grze, to modyfikacja pamieci tylko po stronie klijenta gry a nie serwera , niby masz ale faktycznie nie masz tego co widzisz, po restarcie gry znowu musisz od nowa szukac by sie nacieszyc głupim itemem którego i tak inni nie zobacza

a wszystkie opcje sa tam gdzie powinny tylko widać nie potrafisz ich znajśc bo w filmie widac wersje nawet starszą 5,4

to nie hack tylko zmiana wartości wyswietlanej, w zadnej grze tego typu nie wzbogacisz się tym sposobem, serwer widzi zawsze własciwe wartości

co najwyzej mozesz sobie w nim właczyć spedhacka w grze i nic więcej poza tym nie robi w grach mmorpg poza odczytem zawartości pamięci

Uber-pro-znawca z Ciebie, wiesz o tym?:D

Z CE można zdziałać cuda, ale cóż noobstwo bawiło się tylko w zmienianie ilości kasy i tego typu duperele, albo włączało SH i uważało się za pro hackieraxD

Naprawde, rozbawiłeś mnie kolego:D

Nie mogę dać tu linka do mojego tuta który daje dmg-hacka w Cabalu, a przy którym CE lub MHS jest wymagane, ale myśle że znajdziesz sobie.

P.S, mały tip (jak jesteś leniwy) google B)

Opublikowano

nie wszystkie funkcje gry wykonywane są po stronie klijenta, masz wyjątki stąd i takie możliwości w niektórych grach , wiekszość gier jednak ma wszystko robione po stronie serwera a tego nie zmienisz choćbyś nie wiem jak używał programu, albo operujesz na pakietach wysyłanych do serwera

w Cabalu chyba na globalnych serwerach nie działa tylko na privach , gdzie nie mają takich serwerów jak oryginalne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie pokazuje google chroma więc nie można hakować gier na stronie www :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Przydatny programik , najlepszy jeśli chodzi o gry flash :]

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...