Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Oszust.

ShotFour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zostałem oszukany na Last Chaos PL. Miałem przesłac takiemu jednemu cash no i zrobiłem to a on w zamian miał mi dac legwana ,ale on udawał ,że nie dostał ,ale na 100% dostał te itemy. Jak udowodnic mu przed Gamigo ,że nie oszukał? Czy wogóle dam rade takie coś zrobic? Wiem ,że byłem głupi wysyłając mu pierwszemu ,ale był w gildi ,w której mysłałe że to do czegoś zobowiązuje. Jego Nick To BestiA lub MefistoS.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ohohoohoh, to żeś wpadł... Najlepiej napisać do supportu / GMa. Może być tak, że nic nie dostał, wtedy prawdopodobnie byłby to błąd ze strony Gamigo i dostałbyś cash... Jeśli było inaczej, to raczej nic nie zrobią, jeśli nie masz dowodów.

Pozdrawiam i powodzenia. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Gamigo mają logi wszystkich rozmów na serwerze, ogólnych itp, tak samo mają logi w gameserwerze za sprzedanie itemu, itp, wątpie żeby chcieli grzebać całe tony logów dla takiej błachostki, poprostu nie udowodnisz.

buu

Opublikowano

Lc pl to gowno gorsze odemnie! ;)

99.99% graczy sory oszustow tam gra kazdy chce cie zarabac okrasc i zostawic bez niczego jak by sie dalo to by rabneli nawet ci postac

jak ja tam jeszcze gralem jakis DEBIL chcial kupic cash no to spoko kupuje item ktory chcial daje mu handel a ta piz...... ucieka a potem zrab lognol na inna postac i to samo ta gra nie jest warta 2zlotych dzieci mniejsze odemnie maja lvl ogromne i robia se jaja a gamigo ma was w dupe bo to dlanich lepiej poniewaz np kupujesz cash dla golda chcesz zarobic gdy ktos cie wykiwa kupisz cash od nowa jak niemasz mozgu (czyli jestes glopszy odemnie!) albo napiszesz gamigo co onich myslisz i odinstalujeszto chujos....

Cos odemnie;)

Sracna gamigo!!!

Opublikowano

Lc pl to gowno gorsze odemnie! ;)

99.99% graczy sory oszustow tam gra kazdy chce cie zarabac okrasc i zostawic bez niczego jak by sie dalo to by rabneli nawet ci postac

jak ja tam jeszcze gralem jakis DEBIL chcial kupic cash no to spoko kupuje item ktory chcial daje mu handel a ta piz...... ucieka a potem zrab lognol na inna postac i to samo ta gra nie jest warta 2zlotych dzieci mniejsze odemnie maja lvl ogromne i robia se jaja a gamigo ma was w dupe bo to dlanich lepiej poniewaz np kupujesz cash dla golda chcesz zarobic gdy ktos cie wykiwa kupisz cash od nowa jak niemasz mozgu (czyli jestes glopszy odemnie!) albo napiszesz gamigo co onich myslisz i odinstalujeszto chujos....

Cos odemnie;)

Sracna gamigo!!!

Jak mówiłem, report jest najlepszy. I nie obrażaj 99.99% społeczności LC PL Gamigo, bo sam znam dużo zaufanych osób. ;D

zSCFQrN.png

Opublikowano

MefistoS ! Ahhh i wszystko jasne ! ;3

Ehhh , to typek przez , którego teraz nie gram . Nie mam siły z takimi "dorosłymi" graczami grać . Nic dziwnego ,że Cie oszukał , wiele osób sie na niego skarżyło kiedyś na chacie . Z gildii wyleciał też za oszustwa, co prawda nie zwiaząne z cashem ale oszustwa >.<.

56685804704469024697.png

Opublikowano

Jak mówiłem, report jest najlepszy. I nie obrażaj 99.99% społeczności LC PL Gamigo, bo sam znam dużo zaufanych osób. ;D

tez znam kilka zaufanych osob ale 99.99% to zlodzieje 0.01 normalni gracze kturzy chcagrac/bawic sie a nie robic inny wziasc wszystko!
Opublikowano

tez znam kilka zaufanych osob ale 99.99% to zlodzieje 0.01 normalni gracze kturzy chcagrac/bawic sie a nie robic inny wziasc wszystko!

którzy... -,-

Nie zgadzam się z Tobą. Jeśli wiesz z kim się zadawać, to zdecydowanie nie ma czego się bać. I nie ufa się pierwszemu, lepszemu. Robi się video i starczy... Ja kilkukrotnie zostałem oszukany, ale poleciały reporty i gracze zostali zbanowani. Poza tym... zachowuj się kulturalnie, pokaż, że się szanujesz, doceniasz siebie i znasz swoją wartość, a będziesz szanowany i żaden nobek, który oszukuje, nie zrobi tego w Twoim przypadku, o ile nie jest nowy, lub o ile zna/słyszał coś o Tobie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

masakra. Myślałem ze ludzie na globalu sa bardziej ogarnieci no ale. Niestety za szybko ufam ludziom. Nie rozumiem dlaczego ludzie dla takiej bpachostki robia takie swinstwa. Czlowiek chce legalnie pograc to nie moze Teraz nie wiem czy grac na tym plu czy mze inny serwer wybrac bo to masakra naprawde.

Opublikowano

masakra. Myślałem ze ludzie na globalu sa bardziej ogarnieci no ale. Niestety za szybko ufam ludziom. Nie rozumiem dlaczego ludzie dla takiej bpachostki robia takie swinstwa. Czlowiek chce legalnie pograc to nie moze Teraz nie wiem czy grac na tym plu czy mze inny serwer wybrac bo to masakra naprawde.

Znajdziesz fajną, dobrą paczkę i zechce Ci się grać. Jak mówiłem, zawsze nagrywaj takie incydenty. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Słuchaj, wszędzie są oszuści. Taki smutny świat. Dlatego nie należy bezgranicznie ufać ludziom w grach. Zwłaszcza takim, z którymi nie masz jakiegoś bliższego kontaktu (TS czy coś). Nawet gildia nie gwarantuje Ci uczciwości. Graj na PL-u, tam są najfajniejsze wspomnienia, ale znajdź ekipę, która na serwerze gra X lat, a nie jakichś małolatów, którzy tylko czyhają na to, aby kogoś oskubać.

Opublikowano

Słuchaj, wszędzie są oszuści. Taki smutny świat. Dlatego nie należy bezgranicznie ufać ludziom w grach. Zwłaszcza takim, z którymi nie masz jakiegoś bliższego kontaktu (TS czy coś). Nawet gildia nie gwarantuje Ci uczciwości. Graj na PL-u, tam są najfajniejsze wspomnienia, ale znajdź ekipę, która na serwerze gra X lat, a nie jakichś małolatów, którzy tylko czyhają na to, aby kogoś oskubać.

Zdecydowanie się zgadzam. :) Pamiętaj, aby mieć oczy dookoła głowy.

Jak znajdzie się jakąś fajną gildię, to potem nawet może wyjść tak, że znajomości w realu powstają. (np. w moim przypadku tak było, poznałem kilka osób, z którymi mam kontakt do dziś).

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...