Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś konkretny sposób na robienie dobrej i szybkiej kasy? Pytam o konkretny sprawdzony sposób, może ktoś się podzieli.. Sporo kasy zeszlo mi na robienie slotow w zbroi i hełmie do tego nieudane próby ulepszania ich kamieniami i jestem bankrutem :> Więc proszę o pomoc mam lv 87 więc, może jest jakaś możliwość? :D

Aha i jeszcze jedno jest jakiś sposób na zdobywanie pass mavricków? Coś jak argaty? Jakiś queścik czy coś?

Opublikowano

Człowieku nie masz wiedzy to się nie wypowiadaj. To prawda za wejście na crevice potrzebne jest 1mil ale przy full pt to tylko 166k (jeśli gracze są uczciwi) a na zakończeniu tworzą się 2 tresure boxy z których może wypaść silver cooper lub medial +25/+21

Co do tematu to spróbuj sił na crespo dung C. Mi się udało zrobić na 92lvl ale mozesz spróbować. Na koniec wypada cooper lub silver

Pasjonat
Opublikowano

Człowieku nie masz wiedzy to się nie wypowiadaj. To prawda za wejście na crevice potrzebne jest 1mil ale przy full pt to tylko 166k (jeśli gracze są uczciwi) a na zakończeniu tworzą się 2 tresure boxy z których może wypaść silver cooper lub medial +25/+21

Co do tematu to spróbuj sił na crespo dung C. Mi się udało zrobić na 92lvl ale mozesz spróbować. Na koniec wypada cooper lub silver

co Ty mi tu gadasz o wiedzy, w full party to o 2 mln za całe możesz pomarzyć, ja mówię o wykonaniu cervice solo, i z tego niezły hajs jest, a o ile dobrze pamiętam to leciał silver i coper troche kasy +kamyczki, tylko nie pamiętam w których bo ciągle A i B robiłem, ale to było jeszcze bez tej potrzeby 3 osobowych pt

a jak crespo solo wykonałeś na 92 to chyba na legalu, a kolega nie wspominał o sposobie a że to forum o czitach to ja mu powiedziałem jak z czitami to zrobić

Opublikowano

temat do zadawania pytan jest tu Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

sposobem na robienie kasy moze byc robienie nowych postaci ~46lvl i robienia q z kamykami

A dlaczego nie mógłbym zrobić nowego tematu? Nie będę robił tam zamieszania. Możesz zadać tam pytanie i uzyskać konkretną odp. a tu każdy wejdzie i może rozpisywać się ile chce. Poza tym ludzie robią wiele różnych tematów forum odnośnie cheatowania to robie temat odnośnie szybkiego zarabiania przy pomocy cheatów. A robienie kont do 46lv wcale nie jest szybkie :> Zanim zrobie te kamyczki to mógłbym już się 100x szybciej wzbogacić w inny sposób za ten czas :)