Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Silver 1 - czym carrować do golda

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodząc z założenia, że trynda jest słaby na tanki trudno będzie Ci wejść do golda.

Nie ważna postać tylko gracz, jak będziesz grał dobrze to wyccarujesz

Opublikowano

Ja carrowałem kumpla od silver 1 do gold v sammymi ADC . Debile po prostu nie umieją grać na tej pozycji i bardzo łatwo dostąć feeda,ponieważ 80% supportów na platynie ssie pałe ,a 80% suppów na silverze są zajebisci :_:

kxAyLut.png

Opublikowano

Ja na tym poziomie wyszedlem 3 champami: kayle ap/as karthus revive tp I katarina wszystko na midzie. Sa to najlepsze champy do carryowania, kayle I kata roamujesz ile sie da a karthusem farmisz do full buildu I pomagasz liniom z ulta I czasem tp

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja osobiście do golda wybiłem się Nidalką ^^ W brązie czy srebrze praktycznie każdą postacią można się wybić, wystarczy ją trochę ogarniać;] no oczywiście pod warunkiem, że Twój team nie feeduje i nie trolluje, bo wtedy może być ciężko. Polecam Ahri oraz Kayle, no oczywiście jeszcze Fizz, Kassadin jeżeli nikt nie zbanuje ;]

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Ja wybiłem sie Elise - Jak nie Jungle to Top, jej combo zawsze coś robi ;)

Opublikowano

Hmm

Mid: Nidalee , Ryze

Top: Nasus

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

CHo gaht na topie z teleportem. Ja z silvera I do GOlda V same winy nim mialem. Ogarniasz linie bez problemu a jak ktos sobie nie radzi na bocie to pomagasz gankujac teleportem :)

build to doran na start - rozdzka wiekow - (jesli masz jakies problemy to zkladasz przedmiot z 2 armorow ) - rylai - abbysac scepter - pozniej frozen hearta lub rabadona ( ale zazwyczaj w tym momencie jest win)

http://www.mpcforum.pl/topic/1073737-ss-gold-v-na-dodatkowym-koncie-cho-gathem/

na potwierdzenie moich slow :)

u1lc.png
Opublikowano

Hecarim, robisz pare ganków - gdy masz golema i trinity robisz taką siekę że wybijanie się to kwestia paru dni

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Tryndamere - On nie potrzebuje teamu by wygrać grę. Obchodzi Cię tylko top, gdzie splitpushujesz do inhiibtora a potem możesz iść na inne linie, trynda w late ssie. On nie potrzebuje teamu by wygrać grę, samym splitpushem to rozwali.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Najłatwiej jest wyjsc Nasusem z brązu 4 wyszłem do Platyny 3 nieraz zagrałem jeszcze teemo i tymi 2 postaciami łatwo wbiłem platyny .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Imo teemo jest zajebisty do carrowania w silverze ^^ Wygrywasz łatwo topa, a później to już z górki.

Opublikowano

riven, trynda, vladimir i top wygrany.

Tyle na teh temat :)

Wygrać topa to nie znaczy wygrać grę.

PS

Ja do golda wybiłem się Irelią, trinity,omen,GA/hydra kosa!

Opublikowano

riven, udyr (niszcz jungle przeciwnika, zabijaj enemy junglera od początku gry), nasus, trynda, lee sin (top)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...